Primăvara a ajuns în Iulius Mall Suceava și a adus sute de premii


Intră acum și în grupul de

Primăvara începe cu tine și cu cei dragi alături, iar tradiția spune că acest anotimp frumos trebuie celebrat prin dăruirea unui mărțișor. Indiferent că alegi să oferi simboluri tradiționale sau cadouri speciale, trebuie să faci simțită prezența primăverii în casa ta și în sufletul celor apropiați. La început de martie, Iulius Mall Suceava le răsfață pe doamne și domnișoare cu premii, care le pun în valoare așa cum sunt ele – delicate și totuși atât de puternice, romantice și misterioase.

Primăvara este despre noi începuturi, despre încredere, speranță, curaj și este momentul potrivit să-ți arăți recunoștința față de prietene, mame, surori, iubite, colege și toate femeile pe care le prețuiești. Și cum altfel să le celebrezi frumusețea și feminitatea decât cu un cadou deosebit? Iulius Mall Suceava îți vine în ajutor, pentru că până luni, 8 martie 2021, are loc campania „Primăvara începe cu premii”.

Astfel, indiferent că alegi cadouri sofisticate, flori sau mărțișoare, dacă faci cumpărături în valoare de minimum 200 de lei din magazinele tale preferate, ești premiat instant. Tot ce trebuie să faci este să te bucuri de shopping și să mergi cu bonurile fiscale din aceeași zi la Centrul Info.

Dacă te numeri printre primii 150 de participanți, poți câștiga pe loc vouchere pentru bijuterii unice de la Teilorproduse cosmetice de top de la Gerovitalcărți de la Cărturești, preparate delicioase de la restaurantele din foodcourt, dar și alte surprize. Regulamentul campaniei este accesibil pe www.iuliusmall.com/suceava/.


Intră acum și în grupul de