Acasă Evenimente Veveritele vesele si petreceri tematice, la club „Babylon” din Suceava!

Veveritele vesele si petreceri tematice, la club „Babylon” din Suceava!


Intră acum și în grupul de

Joi seară, studenţii suceveni se pot distra la clubul “Babylon”, la “Student Eleven Party”, a 11-a petrecere organizată cu sprijinul A.S.U.S. Cei mai neconvenţionali dintre studenţi vor fi recompensaţi cu premii din partea casei, iar ceilalţi beneficiază de o super ofertă la shot-uri. Petrecerea va fi întreţinută de DJ Cioco, rezident în clubul sucevean.

Vineri seară, băieţii de la “Veveriţele Vesele”, cunoscuţi şi datorită emisiunii Mondenii, difuzată la postul de televiziune Prima TV, vor face senzaţie în clubul “Babylon”, cu un extraordinar show de travesty, susţinut de cea mai bună trupă de gen din ţară. Aşadar, sucevenii care doresc să asiste live la una dintre reprezentaţiile “Veveriţelor Vesele”, sunt aşteptaţi la clubul sucevean, pentru a petrece o noapte de zile mari, alături de trupa de travesty. Intrarea la eveniment costă 10 lei.



Sâmbătă, la “Babylon” are loc “Party Bergenbier”, o petrecere a cărei miză va fi distracţia, vor fi organizate concursuri şi vor fi oferite zeci de premii. Programul va fi animat de DJ Cioco şi MC Dany, rezidenţii clubului sucevean şi de deja celebrele animatoare.

Duminică, “raiul coboară pe pământ”, în cadrul petrecerii “Club Life by DJ Cioco”. Sucevenii vor avea parte de un show incendiar cu cele mai sexy animatoare.


Intră acum și în grupul de



Exit mobile version