Seara de poezie cu poetul Ioan Mateiciuc și poeta Ioana Tătărușanu organizată de Light of Ink Suceava


Intră acum și în grupul de

Casa de Poezie Light of ink invită publicul sucevean la Seara de Poezie 4 (serie nouă).

Evenimentul va avea loc sâmbătă, 17 aprilie 2021, începând cu ora 16.00, la MEFI CAFE – Mandachi Hotel & Spa.

Invitații Serii sunt poetul Ioan Mateiciuc și poeta Ioana Tătărușanu.

Moderatorii Serii sunt Antonia Mihăilescu și Vlad Sibechi. Ei vor dialoga cu Ioan Mateiciuc despre volumul de poezii „anchilopoetica”, apărut în 2020 la Alexandria Publishing House.

La rândul său, Ioana Tătărușanu debutează la Seara de Poezie.

Ioan Mateiciuc (n. 1986, Siret) a studiat Filosofie aplicată și Management cultural la Universitatea „Al. I. Cuza” Iasi. Este director la Centrul Cultural „Mihai Teliman” din Siret. A debutat în anul 2010, în volumul colectiv „Antologia vinovatelor plăceri” la Festivalul Artelor din București. A publicat în 2012 volumul de poeme „open de dor” (Alexandria Publishing House), distins cu Premiul pentru debut al Societății Scriitorilor Bucovineni. În anul 2015 este inclus în antologia de poezie „Ziduri între vii” a clubului de lectură Zero+ de la Iași, iar în anul 2019 editează antologia de poeme „Zece ani” în cadrul festivalului de atitudine culturală Folkever.

Ioana Tătărușanu (n. 2001, Iași) este studentă în anul I la Facultatea de Litere din București. În liceu, a fost redactor-șef al revistei Alecart. A participat la festivalurile Poets in Transylvania și Poezia e la Bistrița (ca jurnalist cultural). A citit poezie la Institutul Blecher și cenaclul Junimea din Iași. Publică, de asemenea, cronică literară în paginile revistelor de profil.


Intră acum și în grupul de