Weekend creativ și produse handmade, la Iulius Mall Suceava


Intră acum și în grupul de

Culorile, imaginația, buna dispoziție, copiii veseli descriu cel mai bine weekend-urile de la Iulius Mall Suceava. Ne vedem și în acest final de săptămână la atelierele de creație, unde cei mici vor picta alături de specialiștii de la Creativ & Deco. Meșteșugarii te așteaptă și ei cu produse de artizanat unicat.

Operațiunea Iepurașul de Paște este pe cale să înceapă la Iulius Mall Suceava. În acestă sâmbătă, 17 aprilie 2021, cei mici sunt așteptați să își lase creativitatea să prindă culoare, în timp ce pictează un iepuraș din poliester, în cadrul atelierelor de creație. Copiii au o imaginație bogată, care trebuie stimulată prin diferite jocuri, iar pictura este o metodă prin care cei mici transpun lumea așa cum o văd ei: plină nuanțe vesele. Prima grupă va alege culorile preferate, împreună cu specialiștii de la Creativ & Deco, începând cu ora 14.00, iar cea de-a doua de la ora 15.00. Materialele sunt oferite de Iulius Mall, iar iepurașii pot fi luați acasă de cei mici. Accesul la atelierele de creație este gratuit, iar intrarea se face pe bază de invitație, care poate fi obținută de la Centrul Info. Numărul de participanți este limitat pentru a se menține distanțarea fizică.

Deja te întrebi ce cadouri să le oferi celor dragi de Paște? La etajul Iulius Mall Suceava găsești articole handmade, create de meșteșugari. Opere de artă modernă care se potrivesc în orice colț al casei, piese vestimentare cu note tradiționale, accesorii pentru păr sau bijuterii precum: cercei din sticlă, brățări din piele sau mărgele, coliere inedite sau broșe brodate și accesorizate cu pietre semiprețioase pot fi darurile cu ajutorul cărora să îți surprinzi familia.


Intră acum și în grupul de