Expozitii de arta vizuala cu specific religios, in Saptamana Luminata, la Iulius Mall Suceava


Intră acum și în grupul de

Toată Săptămâna Luminată, Iulius Mall Suceava păstrează pe simeze cele două expoziţii de artă vizuală cu specific religios. „Rugă şi Icoană” reuneşte ilustraţii pe lemn inspirate din pictura bizantină, semnate de Dorin Blaga. În portofoliul artistului se află peste 30 de expoziţii personale, dar şi premiul pentru Debut acordat în 2009 de Uniunea Artiştilor Amatori din România. „Fereastră spre cer” este genericul expoziţiei colective a elevilor Şcolii nr. 4 Suceava, coordonaţi de profesorii Geanina şi Traian Chilimon. Copii au realizat cu răbdare şi iscusinţă exclusiv icoane bizantine pe lemn.

Tot până duminică, 11 aprilie, veţi recunoaşte „Culorile primăverii”. Angelica Mirela Pagu a adus la parterul centrului comercial un „buchet” ce împrăştie parfumul specific anotimpului înnoirii naturii. 20 de lucrări ale artistei, reprezentantă Tonitza Art Group, au ca temă dominantă florile, însă tuşele viguroase şi cromatica echilibrată au surprins şi arhitectură domestică, peisaje şi natură statică.

Toată luna aprilie, Centrofarm are grijă de inima ta! Zilnic, între orele 16 şi 20, fiecare client din Iulius Mall Suceava poate face gratuit o electrocardiogramă. Bolile cardiovasculare devin din ce în ce mai periculoase şi sunt în topul mortalităţii pe întreg mapamondul. Centrofarm verifică starea de sănătate a bucovinenilor prin electrocardiografie (ECG) şi oferă informaţii pentru prevenirea afecţiunilor care nu au simptome specifice. Măsurarea periodică a presiunii sângelui prin electrocardiogramă poate salva vieţi. De aceea, vino în Centrofarm din Iulius Mall Suceava şi „Ai grijă de inima ta!”.

Pentru că are priză la public, campania „KidsLand Club te premiază!” s-a prelungit în Iulius Mall Suceava. Astfel, fiecare client care cumpărără jucării, hăinuţe, încălţăminte sau accesorii de peste 40 lei din magazinele pentru prichindei primesc pentru pitici o oră gratuită de hârjoană şi distracţie în KidsLand. Spaţiul de joacă acordă peste 1.500 de ore de amuzament şi voie bună.

Dacă este sâmbătă, ora 17 şi dacă „Pofteşti poveşti? Hai la Cărtureşti!”. Librăria şi-a făcut obiceiul să îi primească pe toţi cei care povestesc poveşti să servească nu doar părinţilor, dar şi celor mari de prin preajmă, un meniu complet de copilărie savuroasă. După cum a obişnuit micuţii, Teatrul „Puppet” dă o reprezentaţie în fiecare duminică, la ora 12. Marionetele se vor transforma în personajele lor favorite din poveşti populare, legende şi basme.


Intră acum și în grupul de