Copiii vor ajuta copacii să „înflorească”, în acest weekend, la Iulius Mall Suceava


Intră acum și în grupul de

Săptămâna aceasta am sărbătorit Ziua Pământului, iar pentru a le transmite celor mici cât de important este să ai grijă de natură, în acest weekend, la Iulius Mall Suceava, atelierele de creație îi așteaptă cu o temă specială. Artizanii îți propun idei de cadouri pentru Paște și te întâmpină cu articole handmade.

„Cu o floare nu se face primăvară”, dar cu zeci de floricele decupate și pictate de copii? Sâmbătă, 24 aprilie 2021, cei mici sunt invitați la atelierele de creație, unde vor decora copaci din carton cu floricele colorate. Copiii vor chema anotimpul bucuriei și vor marca Ziua Pământului împreună cu specialiștii de la Creativ & Deco, în zona Kids din Iulius Mall Suceava. Prima grupă își va pregăti ustensilele de la ora 14.00, iar cea de-a doua de la ora 15.00. Materialele sunt oferite de Iulius Mall, iar copacii multicolori pot fi luați acasă. Accesul la atelierele de creație este gratuit, iar intrarea se face pe bază de invitație, care poate fi obținută de la Centrul Info. Numărul de participanți este limitat pentru a se menține distanțarea fizică.

Confecționate din lemn, sticlă sau materiale textile, propunerile handmade ale artizanilor sunt prietenoase cu mediul, dar și super trendy. La etajul Iulius Mall Suceava găsești de la cercei din sticlă care îți vor da o notă elegantă sau brățări din piele, până la tablouri sculptate în lemn, care vor da personalitate căminului tău. Articolele meșteșugarilor pot fi cadoul perfect pe care să îl oferi celor dragi, de Paște.


Intră acum și în grupul de