Targul gradinitelor din Suceava, la Iulius Mall (VIDEO)


Intră acum și în grupul de

Şi în această săptămână, Iulius Mall a pregătit evenimente care binedispun şi invită bucovinenii să experimenteze shoppingul şi divertismentul în generosul său spaţiu cosmopolit.

Un vernisaj şi o expoziţie de pictură au fost rezervate iubitorilor de artă vizuală. Joi, 15 aprilie, Nicolae Zepciuc expune 20 de lucrări realizate în propria manieră artistică exclusiv în ulei, reunite sub genericul „Lemnul”. Nicolae Zepciuc, membru al Societăţii Artiştilor şi Amicilor Artelor Plastice din Bucovina, îşi vernisează picturile la ora 15, la parterul Iulius Mall, culoarul dinspre Domo.

Pasionaţii de obiecte cărora patina timpului le-a sporit valoarea sunt aşteptaţi să târgovească la… Târgul Colecţionarilor. Societatea de Numismatică şi Filatelică Română, secţia Suceava, a programat o nouă întâlnire cu anticarii şi buchiniştii din Bucovina şi din ţară. În acest sfârşit de săptămână, 17 şi 18 aprilie, între orele 10 şi 22, colecţionarii care expun spre vânzare mărturii ale trecutului promit o fascinantă incursiune mai cu seamă în perioada interbelică şi în ultimele decenii. Piese de decor şi de mobilier elegant, candelabre, cărţi, manuscrise, ilustrate, monede, ceasuri şi podoabe pot fi admirate şi cumpărate la preţuri de târg.

Iulius Mall Suceava dedică sfârşitul de săptămână copiilor. Atelierul de Creaţie al Palatului Copiilor aşteaptă, sâmbătă, la ora 12, la KidsLand, toţi prichindeii care fie se plictisesc, fie au părinţi fără timp, fie bunici fără răbdare sau bone părăsite de inspiraţie.

În aceeşi zi, dacă „Pofteşti poveşti? Hai la Cărtureşti!”. Micuţii care au harul povestirii sunt aşteptaţi, de la ora 17, să servească adulţilor şi celor mari de prin preajmă un meniu complet de copilărie savuroasă.

O inedită Bursă a Locurilor din Grădiniţe va avea loc duminică, 18 aprilie, de la ora 10. Toate grădiniţele din Suceava vor participa astfel la cea de-*a VIII-a ediţie a Târgului Educaţional al Instituţiilor de Învăţământ Preşcolar din Judeţul Suceava*. Unităţile preşcolare îşi vor prezenta locurile disponibile, etapele de înscriere, dotările de care dispun, proiectele pe care le-au realizat, dar şi propunerile de activităţi pentru următorul an şcolar.

Tot duminică, de ora 12, Teatrul de Păpuşi „Puppet” transformă în Iulius Mall marionetele în personajele preferate ale prichinderilor din basme şi poveşti populare.

Până la sfârşitul lunii, „KidsLand Club te premiază!” cu una din cele 1.500 de ore oferite gratuit pentru joacă şi distracţie. Fiecare client care cumpără de minimum 40 lei jucării, jocuri, haine, încălţăminte sau accesorii din magazinele dedicate copiilor primeşte pe loc pentru cei mici o oră de voie bună la KidsLand.

Toată luna aprilie, Centrofarm are grijă de inima ta. Zilnic, între orele 16 şi 20, fiecare client Iulius Mall poate face gratuit o electrocardiogramă. Centrofarm verifică starea de sănătate a bucovinenilor şi recomandă măsurarea periodică a presiunii sângelui, care poate salva vieţi.


Intră acum și în grupul de