Agenda Iulius Mall Suceava din acest weekend: Expoziție auto cu peste 40 de modele retro și ateliere de creație pentru copii


Intră acum și în grupul de

Mașinile retro nu sunt simple autoturisme, ci sunt piese de colecție, la fel de valoroase precum o creație de artă. Câteva dintre aceste celebre minuni ale tehnologiei pot fi admirate la Iulius Mall Suceava, unde sunt expuse peste 40 de mașini. Acestea ne vor reaminti care era definiția eleganței și a rafinamentului înainte ca era vitezei să schimbe accentul de la personalitate și estetică către putere. Weekend-ul acesta aduce surprize și pentru cei mai mici, așa că după ce îți faci un selfie cu mașina preferată, vino cu copilul tău în Iulius Mall la atelierele de creație!

Ești pasionat de mașini și recunoști în câteva secunde o bijuterie pe patru roți? Duminică, 9 mai 2021, pe platoul exterior de la intrarea în Iulius Mall Suceava va avea loc Retro parada primăverii. Peste 40 de mașini care te vor face să îți reamintești de perioada copilăriei și îi vor uimi pe cei mai mici prin unicitatea lor, pot fi admirate în intervalul orar 10.00 – 14.00.

Pe lângă Dacia 1100, 1300 și Trabant, colecționarii de amintiri aduc cu ei și „vedete” din lumea autovehiculelor retro. O creație britanică de excepție, Jaguar MKV o combinație între frumusețe și performanță vine din anul 1950 și îi va uimi pe vizitatori. Tot aici poate fi admirat și un Plymouth fabricat în 1936, cu șapte locuri și care este unicat în România. La Iulius Mall Suceava mai poți descoperi și un Mercedes coadă de rândunică, dar și un MG din anul 1972.  Expoziția este organizată de Retro Mobil Club România.

Copiii sunt așteptați și ei sâmbătă, 8 mai, să picteze și să decoreze împreună cu specialiștii de la Creativ & Deco. Fiecare copil are un mod de lucru preferat, iar de această dată vor putea alege între pictură în culori acrilice sau decorare cu plastilină 5D. „Șevaletele” pe care își vor lăsa imaginația să preia controlul sunt și ele la alegere: pisică, elefant, îngeraș, căsuță din lemn sau ursuleț. Prima grupă va începe la ora 14.00, iar cea de-a doua de la ora 15.00. Materialele sunt oferite de Iulius Mall, iar creațiile celor mici pot fi luate acasă. Accesul la atelierele de creație este gratuit, iar intrarea se face pe bază de invitație, care poate fi obținută de la Centrul Info. Numărul de participanți este limitat pentru a se menține distanțarea fizică.


Intră acum și în grupul de