Seara de poezie cu poeta Miruna Vlada și poetul Paul Ungureanu organizată de Light of Ink Suceava

Casa de Poezie Light of ink invită publicul sucevean la Seara de Poezie 8 (serie nouă).

Evenimentul va avea loc în data de 5 iunie, începând cu ora 16.30, la MEFI CAFE – Mandachi Hotel & Spa. 

Invitații Serii sunt poeta Miruna Vlada și poetul Paul Ungureanu.

Moderatorii Serii sunt Daniela Bejinariu și Vlad Sibechi.

Moderatorii vor dialoga cu Miruna Vlada despre volumul de poezii Prematur, apărut în 2021 la editura Cartier.

Paul Ungureanu debutează la Seara de Poezie.

Miruna Vlada (n. 1986, București) este scriitoare și promotoare culturală. A publicat 3 volume de poezii: Poemextrauterine (2004, Editura Paralela 45), Pauza dintre vene (2007, Editura Cartea Românească-Polirom), Bosnia.Partaj (2014, Editura Cartea Românească-Polirom).

A primit premiul pentru debut al Asociației Scriitorilor din București. A participat la mai multe festivaluri internaționale de poezie (Graz, Bruxelles, Berlin, Saraievo, Prishtina).

În 2011 a susținut o lectură publică la Institutul Cultural Român din Londra cu renumitul poet Jo Shapcott. Volumul Bosnia Partaj a primit premiul Cea mai bună carte de poezie a anului 2014 la Gala Națională organizată de Radio România Cultural. Selecții din poemele ei au fost traduse în limbile albaneză, bosniacă, engleză, franceză, germană, italiană, poloneză, macedoneană, sârbă, spaniolă, suedeză, ucraineană.

În 2016 a primit bursa Traduki Literary Residency în Sarajevo. A organizat și moderat mai multe evenimente culturale în București. În perioada 2014-2015 a colaborat la organizarea de evenimente culturale în cadrul proiectului Conceptual Lab. În perioada 2012-2014 a fost gazda emisiunii de radio Romanian Letters, difuzată săptămânal în direct la ActiveFM.

Paul Ungureanu (n. 2005, Suceava) este elev la Colegiul Național Petru Rareș din Suceava. Membru al Casei de Poezie Light of ink. A participat la workshopul online de creative writing, organizat de Asociația Studenților de la Litere – Universitatea din București în cadrul Concursului de literatură 408. A participat la Concursul Pro Lectura 2021 și la Festivalul Autumnal de Limbă și Literatură – F.A.L.L.

Desenul afișului face parte din colecția artistului plastic George Ostafi (1961-2019).

loading...