Prezentare de pălării, voalete și flori de mătase, dar și concert susținut de Horia Brenciu și HB Orchestra în cadrul unui eveniment caritabil organizat de mai multe asociații sucevene. Donațiile vor ajunge la copiii cu dizabilități

Școala de Etichetă și Bune maniere, Asociația O viață altfel, Asociația SEVA, Asociația Mamele Citesc și Asociația IDEVA organizează vineri, 11 iunie, incepând cu ora 18.00, la Eden Garden, un eveniment caritabil care are ca scop strângerea de fonduri pentru costurile terapiei copiilor cu dizabilități.

”Chapeau féminité!” este tema evenimentului. ”Chapeau bas” sau ”Chapeau” spun francezii, adică ”Jos pălăria!”. Este o expresie, figurată, a unui gest spontan care se poate traduce verbal astfel: ”Toată admirația!”

“Vrem să transmitem toată admirația noastră tuturor mamelor care au copii cu dizabilități! Femei puternice, pentru că au fost nevoite să devină astfel, pentru copii!
Vrem să le aducem acestor mame o rază de speranță, bucuria de a simți că nu sunt singure, că există o comunitate de oameni de omenie care sunt gata să le ajute, să le susțină efortul permanent, lupta de fiecare zi pentru un cât mai bine posibil al copiilor dumnealor”, au transmis organizatorii evenimentului.

Evenimentul va debuta cu o prezentare de pălării, voalete și flori de mătase – creații ale Gabrielei Arion care vine de la Deva cu peste 80 de creații deosebite, pentru doamnele sucevene.

Marea surpriză a serii va fi concertul susținut de Horia Brenciu și HB Orchestra!
In pauza dintre prezentare si concert, publicul va putea savura gustări rafinate și degusta vinuri delicate!

Se poate participa la eveniment doar pe bază de invitație. Invitația se obține după inregistrarea prealabilă, intr-un formular googleforms, iar rezervarea locului este asigurată odată cu depunerea în cont bancar a donației de minim 200 de lei.

Evenimentul impune un dress code: ținute elegante de seară, cu sacou in cazul domnilor și rochii elegante de seară, doamnele.

Acest dress code neapărat va fi însoțit de empatie, de bunătate, de dorința de a dărui, de a ajuta!


Formularul de înregistrare. Pentru detalii, sunați la 0740067208 sau la 0755279999.

loading...