Seara de poezie cu poetele Olga Ștefan și Ana Pasanciuc organizată de Light of Ink Suceava

Casa de Poezie Light of ink invită publicul sucevean la Seara de Poezie 9 (serie nouă).

Evenimentul va avea loc în data de 12 iunie, începând cu ora 16.00, la Mefi Cafe – Mandachi Hotel & Spa.

Invitații Serii sunt poeta Olga Ștefan și poeta Ana Pasanciuc.

Moderatorii Serii sunt Daniela Bejinariu și Vlad Sibechi.

Moderatorii vor dialoga cu Olga Ștefan despre volumul de poezii “Civilizații”, apărut în iunie 2020 la editura Paralela 45 (stoc epuizat).

Ana Pasanciuc debutează la Seara de Poezie.

Olga Ștefan (n. 1988, Hunedoara) este poetă, doctor în Științele filologiei și profesoară de limba română. A debutat cu volumul de poezii “Toate ceasurile” (Ed. Vinea, 2006), distins cu Marele Premiu “Tudor Arghezi”. Au urmat volumele “Saturn, zeul” (Ed. Charmides, 2016) și “Charles Dickens” (Ed. frACTalia, 2017), ultimul fiind nominalizat la Premiile “Sofia Nădejde” pentru literatură scrisă de femei. În anul 2020 a publicat volumul “Civilizații” (Ed. Paralela 45), pentru care a primit Premiul Tânărul poet al anului 2020, volumul fiind nominalizat și la Premiile “Sofia Nădejde”. Selecții din poezia sa au fost traduse în greacă și publicate în Antologia tinerilor poeți (2019). Este, de asemenea, prezentă în mai multe antologii publicate în România.

Ana PASANCIUC (n. 2005, Suceava) este elevă la Colegiul Național “Petru Rareș” din Suceava. Membră a Casei de Poezie “Light of ink”. A participat la Concursul Pro Lectura 2021 și la Festivalul Autumnal de Limbă și Literatură – F.A.L.L.

Desenul afișului face parte din colecția artistului plastic George Ostafi (1961-2019).

Evenimentul respectă protocolul Covid-19: mască, gel dezinfectant, distanțare socială.

loading...