Concert caritabil la Art Rock Cafe, organizat pentru a sprijini activitatea Asociației pentru protecția animalelor „Casa lui Patrocle” Suceava


Intră acum și în grupul de

Asociația pentru protecția animalelor „Casa lui Patrocle” Suceava organizează un eveniment caritabil cu genericul „Iubiți și câinii vagabonzi!”.

„Atunci când munca de rescue ne istovește, luăm o pauză de-o seară. Ne punem tocuri, căci în rest umblăm în adidași și ciubote, tricourile faine, blugii pe care n-avem timp să-i purtăm la adăpost și organizăm un mare party!”.

Foto: facebook.com/casaluipatrocle

Evenimentul va avea loc vineri, 16 iulie, începând cu ora 20:00, la Art Rock Cafe Suceava.

Este vorba despre un concert caritabil susținut de trupa Alter Ego, organizat cu scopul de a strânge fonduri necesare activității asociației, dar și „un prilej de a ne vedea și într-o altă formulă! Și un pretext de a asculta o muzică faină și de a bea o bere rece!”, transmit organizatorii.

„Costurile noastre pentru organizarea acestui eveniment sunt de 50 lei/persoană. Tot ce e peste, este binevenit și reprezintă sprijinul vostru pentru activitatea Patrocle!”, au mai transmis reprezentanții organizației.


Intră acum și în grupul de