Volumul „Wall and Neutrino. The Poet in New York” de Constantin Severin apărut în SUA va fi lansat în cadrul unui simpozion cu participare internațională organizat de Biblioteca USV


Intră acum și în grupul de

Volumul de poeme alese în limba engleză „Wall and Neutrino. The Poet in New York” apărut la editura „Cervena Barva Press” din SUA, semnat de poetul sucevean Constantin Severin, va fi prezentat, joi, la Galeria de Artă a USV, în cadrul unui simpozion.

Prezentarea cărții de poeme alese în limba engleză, „Wall and Neutrino. The Poet in New York” a lui Constantin Severin va fi făcută în cadrul celei de-a V-a ediții a Simpozionului național cu participare internațională „Contribuția bibliotecii la afirmarea diversității culturale în spațiul românesc”, organizat de Biblioteca Universității „Ștefan cel Mare” din Suceava în perioada 15-17 iulie 2021.

Cartea publicată recent de editura „Cervena Barva Press” din SUA – cu o prefață de poetul italian Manrico Murzi și o scurtă prezentare pe coperta din spate de poetul american Andrew Singer- va fi prezentată de prof. univ. Dr. Elena-Brândușa Steiciuc,  joi, 15 iulie 2021, începând cu orele 12:30 la Galeria de Artă a USV, Corpul A.

Versiunile în limba engleză sunt semnate de traducătorii Adrian Oproiu, Liviu Martinescu și Dan Nicolae Popescu.


Intră acum și în grupul de