„Reading for pleasure” – noul proiect al Bibliotecii Bucovinei adresat tinerilor suceveni pasionați de lectură în limba engleză


Intră acum și în grupul de

„Biblioteca Bucovinei, prin Secţia împrumut pentru copii, şi-a propus să depășească tiparul clasic al unei biblioteci publice şi să devină mai vizibilă în viaţa utilizatorilor săi, lansând o provocare la lectură iubitorilor limbii engleze, ale căror cunoștințe sunt la nivelul B2 (upper-intermediate)”, a spus Gabriel Cărăbuș, managerul Bibliotecii Bucovinei.

Concret, fiecare participant va primi pentru împrumut câte două cărți şi va completa fișele autorilor și cărţilor. După vacanța de vară, toți participanții se vor întâlni pentru a împărtăși bucuriile lecturii de plăcere.

„Cu siguranță vom avea pregătite și câteva surprize…”, a subliniat Gabriel Cărăbuș.

Managerul Bibliotecii a precizat că prin acest proiect bibliotecarii vor ca tinerii suceveni să descopere autori clasici și contemporani pentru copii și adolescenți, să se cunoască între ei, având un hobby comun, și să capete încredere pentru a citi și alte cărți în limba engleză.


Înscrierea are loc la Secția împrumut pentru copii a Bibliotecii Bucovinei „I. G. Sbiera”, situată în corpul A, la etajul I.


Pentru mai multe informații, apelați la nr. de telefon 0330401548/0330401549, interior 22.


Intră acum și în grupul de