Experiențe de weekend la Iulius Mall Suceava: Zumba, street dance și delicatese mediteraneene


Intră acum și în grupul de

O combinație între elemente de aerobic și muzica ritmată, cursurile de zumba au prins foarte bine la publicul pasionat de acordurile latino, dar și de sport, iar cei care iubesc fuziunile se distrează cu mișcări de street dance. Săptămâna aceasta, Iulius Mall Suceava te așteaptă la sesiunile de dans susținute de Bucovina Dance Studio! După antrenament, la Iulius Mall Suceava poți să te bucuri și de preparate mediteraneene.

Sportul înseamnă sănătate pentru minte și corp, iar când ne desfășurăm activitățile fizice în aer liber, cu muzică antrenantă și instructori dedicați, totul devine o armonie aerobică. Vineri, 30 iulie 2021, pe terasa sport exterioară din zona Cinema City, de la ora 19.00, dăm drumul muzicii și ne lăsăm purtați de ritmurile alerte, la cursul de Zumba. Dacă preferi mișcările libere și spontane, poți exersa la ora de Street Dance! Ambele sesiuni de dans sunt susținute de specialiștii de la Bucovina Dance Studio.

După orele de aerobic, te așteptăm în parcarea Iulius Mall Suceava cu preparate mediteraneene, cu puține calorii, pentru ca tu să îți menții silueta modelată împreună cu instructorii de la Bucovina Dance Studio. Până duminică, 1 august 2021, sucevenii pot încerca creveți în sos, tentacule de calamar la grătar, midii pane sau specialități din scoici negre. Pentru cei care vor să se bucure de deliciile românești, bucătarii au pregătit și produse tradiționale. Iubitorii de dulce se pot răsfăța cu baclava, kurtos, clătite sau gogoșele.

Dacă ți-ai remodelat silueta și trebuie să dai un refresh garderobei tale, magazinele din Iulius Mall Suceava te întâmpină cu reduceri de până la 70%.


Intră acum și în grupul de