Acasă Evenimente Prichindeii, rasfatatii lunii iunie, la Iulius Mall Suceava

Prichindeii, rasfatatii lunii iunie, la Iulius Mall Suceava


Intră acum și în grupul de

Ziua Copilului a fost sărbătorită cu fast, dulciuri, baloane şi multă bucurie în Iulius Mall Suceava, însă manifestările care celebrează fascinanta lume a copilăriei vor continua întreaga săptămână şi chiar până la mijlocul acestei luni.

Palatul Copiilor Suceava a delectat audienţa, marţi, cu parade de modă cu şi pentru copii, noile colecţii de îmbrăcăminte, încălţăminte şi accesorii ale magazinelor de profil din Iulius Mall Suceava defilând pe podium. Momente artistice amuzante susţinute de trupele de dansuri moderne au animat sutele de spectatori.



“Intră în lumea copiilor!” a fost genericul campaniei care a oferit cadouri instant (ouă de ciocolată cu minijucării şi baloane) tuturor copiilor care au venit să petreacă de ziua lor. “Târgul de-o şchioapă” de la Cărtureşti şi-a închis porţile la finalul călătoriilor în lumea jucăriilor şi poveştilor şi după ce a premiat laureaţii atelierelor de creaţie (desen, origami, colaj).

Copilăria este celebrată pe 4 iunie şi de Şcoala de Artă “Ion Irimescu”. De la ora 15.30, un spectacol canto va fi susţinut pe scena din zona food court. Tot pe 4 iunie, însă în Strikers Club, adolescenţii şi tinerii, pot urmări – de la ora 21.30 – concertul Odyssey. Deşi sunt specializaţi în folk-rock, “neoficial, cântăm muzică din suflet”, afirmă membrii trupei.

Atelierul de Creaţie pentru Copii îşi dă întâlnire, ca în fiecare sâmbătă, de la ora 12, la KidsLand, cu prichindeii pasionaţi de idei, culori şi artă. În aceeaşi zi, însă de la 17, dacă “Pofteşti poveşti? Hai la Cărtureşti!”. Copii cu harul povestirii invită adulţii pentru un meniu complet de copilărie savuroasă.

Duminică, de la ora 12, marionetele Teatrului “Puppet” îi aşteaptă pe prichindei cu noile isprăvi ale eroilor din basme şi poveşti populare.

Colecţionarii de obiecte atinse de patina timpului dau o nouă întâlnire bucovinenilor. Pe 5 şi 6 iunie, la parterul Iulius Mall, buchiniştii şi anticarii aduc în Iulius Mall la „Târgul Colecţionarilor”, într-un cadru modern, piese vechi de mobilier, artă, decoraţiuni, cărţi, manuscrise, epistole, ilustrate, monede, podoabe, dar şi fascinantele lor poveşti.

Duminica, 6 iunie, de la ora 13, Serviciul de Intervenţie Rapidă Suceava va face un exerciţiu demonstrativ în faţa Iulius Mall. „De 10 ani, un plus de siguranţă pentru tine!” este genericul evenimentului aniversar, aşteptat mai cu seamă de cei mici.

Copiii care vor neapărat să ajungă din Iulius Mall Suceava direct la Disneyland Paris au o mare şansă! Până duminică, 6 iunie 2010, magazinul Diverta a pus în joc o excursie de vis în parcul de distracţii unde sălăşluiesc toate personajele Disney. La cumpărături de minimum 100 lei, între care măcar un produs pentru copii, clienţii Diverta participă la marea tombolă.

Până pe 7 iunie, expoziţia-concurs de creaţie vestimentară, artă textilă, tapiserie şi marochinărie, intitulată „Visul unui Întreprinzător”, va putea fi admirată la etajul mall-ului, lângă food court-ul Almondo.

„Lumina nordului” este numele unei tabere de creaţie dar şi al expoziţiei de pictură şi artă grafică semnată de elevii Şcolii Populare de Artă „Ion Irimescu” Suceava. Lucrările vor fi expuse spre vânzare până pe 15 iunie. Din fondurile obţinute se vor cumpăra materialele necesare celei de-a V-a ediţii a taberei, dar şi pentru editarea unui album.

Iulius Mall oferă cea mai bună vacanţă de la Adam şi Eva încoace!* O vacanţă de 5 stele la unul din cele mai titrate hoteluri ale Turciei, Adam şi Eva, poate fi câştigată până pe 13 iunie 2010*. Bucovinenii care fac shopping în Iulius Mall primesc garantat unul sau mai multe premii din cele peste 7.000 oferite instant. Primii 411 clienţi ai fiecărei zile au posibilitatea să aleagă, după cumpărături de minimum 70 lei din magazinele Iulius Mall, ulei bronzant pentru plajă Gerovital, îngheţată Betty Ice sau răcoritoare Nestea.

Până la sfârşitul acestei luni, „Află-ţi greutatea ideală!” în Centrofarm. De luni până sâmbătă, între orele 16 şi 20, clienţii Iulius Mall Suceava află gratuit propriul Indice de Masă Corporală (indicatorul oficial de calcul a greutăţii ideale). Obezitatea este principala provocare a secolului, iar România ocupă un îngrijorător loc 3 la nivel european.

Până pe 15 iulie, în fiecare marţi şi joi, în Iulius Mall Suceava se joacă table. Clubul Sportiv „Nord Arena” în colaborare cu Direcţia pentru Sport Suceava, caută cei mai norocoşi şi buni strategi la table. Înscrierile au loc în aceleaşi zile, de la ora 16, iar zarurile se aruncă la Campionatul Judeţean de Table doar de la 17.


Intră acum și în grupul de



Exit mobile version