Concert caritabil la Casa de Cultură a Sindicatelor Suceava. Fondurile colectate vor fi folosite pentru a organiza excursii la munte pentru copiii din sistemul de protecție


Intră acum și în grupul de

Asociatia Help and Advice organizează Vineri, 10 septembrie, un „Spectacol de bine”. Evenimentul caritabil va avea loc la Casa de Cultură a Sindicatelor din Suceava (Strada Nicolae Bălcescu 4), începând cu ora 18:00.

Participanții pot dona bani pentru ca sute de copii aflați în centrele de plasament din Suceava să-și poată concretiza un vis: de a avea parte pentru prima oară o excursie la munte! Deși au avut rezultate bune la învățătură, micuții nu au avut până acum șansa de a se bucura de o vacanță pe măsură. Beneficiarii sunt copii care nu au mers niciodată cu trenul și care nu au mâncat o pizza.

„Timpul este prețios pentru fiecare dintre noi, însă nu e pierdut dacă ne adunăm cu toți la un spectacol caritabil unde putem dona fiecare din puținul nostru pentru ca sute de copii aflați în centrele de plasament din Suceava să aibă parte de o binemeritată excursie la munte. Fiecare poate dona cât are, intrarea este Gratuită. Pe 10 septembrie, putem renunța pentru o zi la o limonadă sau la o înghețată și să trimitem un copil în vacanță, o schimbare atât de mică, dar  cu un impact atât de mare în viața unui pui de om mai puțin norocos”, au transmis organizatorii.

Participanții vor putea dona bani în urnele special amenajate pe holul Casei de Cultură.  Există posibilitatea și donațiilor online, prin transfer bancar în contul Asociației Help and Advice: RO82 UGBI 0000 3320 2635 8RON (cont în lei), deschis la Garanti Bank (CIF: 35898410).

Pe scenă vor urca cei mai cunoscuți artiști din Bucovina: Ansamblul Artistic „Ciprian Porumbescu”, Angelica Flutur, Alexandru Brădățan, Laura Olteanu, Constantin Bahrin, Alessia Pop, Ștefania Zamosteanu, Maria Tișcenco, Adina&Mido și Ansamblul ”Bucovina”.


Intră acum și în grupul de