Vicepreședintele CJ Niculai Barbă îi invită pe suceveni la festivalul interjudețean „Hora la Prislop”: Ne propunem ca și prin acest eveniment să promovăm turismul, propunând trasee turistice care leagă județul Suceava de județele vecine


Intră acum și în grupul de

Vicepreședintele Consiliului Județean Suceava, Niculai Barbă, a invitat sucevenii „să fie prezenți în număr cât mai mare” la un eveniment unic ce va avea loc duminică, 22 august, la graniţa judeţelor Suceava şi Maramureş. Este vorba despre „Hora la Prislop” organizată printr-un parteneriat între Consiliile Judeţene Suceava şi Maramureş.

„Manifestarea va debuta la miezul zilei cu o spectaculoasă paradă a portului popular din cele două judeţe, care va fi deschisă de buciumaşi şi călăreţi, după care va urma o horă în care sunt invitaţi să se prindă toţi participaţii. De asemenea, pe scena amplasată la hotarul dintre cele două judeţe vor evolua artişti, ansambluri şi formaţii din Suceava şi Maramureş, precum și invitați de marcă”, a explicat Niculai Barbă.

Hora de la Prislop. Foto: ziarmm.ro

Vicepreședintele CJ a precizat că judeţul Suceava va participa la acest eveniment cu Ansamblul Artistic „Ciprian Porumbescu”, formaţii şi grupuri folclorice tradiţionale, meşteri populari şi cu Asociaţia „Produs în Bucovina” care le va oferi celor prezenţi preparate tradiţionale.

„Seria evenimentelor de anvergură organizate în această lună continuă cu „Hora la Prislop”. Și îi invităm pe suceveni să vină în număr cât mai mare la acest eveniment, care are loc într-un decor deosebit, pentru a se bucura de tradițiile și obiceiurile din cele două județe. Ne propunem ca și prin acest eveniment să promovăm turismul, propunând trasee turistice care leagă județul Suceava de județele vecine”, a declarat Niculai Barbă.


Intră acum și în grupul de