Zone de relaxare marca Iulius Mall Suceava, la Festivalul Zilele Nordului din Darabani


Intră acum și în grupul de

Muzică, arte, sport, călătorii, prietenii tăi cei mai buni și o experință inedită te așteaptă, în acest weekend, la Zilele Nordului. Aici, Iulius Mall Suceava ți-a pregătit cornere cozy, unde să te relaxezi, să stai la povești și să te bucuri de trei zile de vacanță în cel mai nordic oraș al României. Dacă rămâi în Suceava, treci pe la Iulius Mall, pentru că brandurile te întâmpină cu reduceri de până la 70% și câștigă premii la foodcourt. Detalii găsești aici.

Profită de ultimele zile de vară și distrează-te împreună cu Iulius Mall Suceava la Zilele Nordului. Ne întâlnim, în perioada 27 – 29 august 2021, în Darabani, pe colțul celor trei frontiere: România, Ucraina și Republica Moldova, la un festival ieșit din tipare. Iulius Mall Suceava ți-a pregătit comfy spots, unde să te relaxezi și să te bucuri de cele 50 de concerte, diverse evenimente și să faci cunoștință cu locuri de poveste.  

Subcarpați, Zdob și Zdub, The Kryptonite Sparks, Baba Dochia și alte trupe vor concerta în Poiana Teioasa, iar Mircea Baniciu, Dan Byron, Doru Trăscău și Andrei Zamfir de la The Mono Jacks vor urca pe scena de la Conacul Balș. Agenda festivalului mai conține spectacole de teatru, proiecții de film, expoziții, școli de vară, dezbateri, conferințe și ateliere, tururi ghidate în regiune, clacă pentru reconstrucția celei mai vechi școli sătești din Moldova și competiții sportive (tenis, trail și MTB). Detalii și bilete găsești aici.

Însă finalul verii a adus surprize pe măsură și la Iulius Mall Suceava. Brandurile te așteaptă cu reduceri de până la 70%, dar promoții ai și în foodcourt, în cadrul campaniei Tazz x Iulius, unde la trei mese servite primești un voucher în valoare de 30 de lei, valabil în aplicația Tazz.


Intră acum și în grupul de