Campionat Mondial de Premii, la Iulius Mall Suceava


Intră acum și în grupul de

În timp ce în Africa de Sud se desfăşoară Campionatul Mondial de Fotbal, în Iulius Mall Suceava are loc “Campionatul Mondial de Premii”. Suporterii din Bucovina care vin în Iulius Mall au posibilitatea să câştige peste 1.350 de premii instant.

Pe toată durata competiţiilor fotbalistice din Africa de Sud, între 11 iunie şi 11 iulie 2010, bonurile fiscale cumulate de minimum 30 lei de la restaurantele şi cafenelele food court-ului Almondo oferă posibilitatea oricărui client să dea goluri la poarta cu premii amplasată la etaj.

În zilele cu meciurile între naţiuni, în intervalul orar 15 – 19, primii 55 de cumpărători câştigă garantat pahare sau răcoritoare Coca Cola, produse Intersport, vouchere cumpărături Sprider Stores, abonamente Sport Center sau ore de fotbal pe terenul Quartz Caffe.

Pentru luna dedicată fotbalului, restaurantele şi cafenelele de la etajul Iulius Mall Suceava s-au pregătit temeinic pentru Campionatul Mondial de Premii. Cinci plasme, un video-proiector şi un ecran supradimensionat (6 mp) au fost montate pentru vizionarea meciurilor, iar preţul berii începe de la 2,5 lei.


Intră acum și în grupul de