Fotbal si premii la Iulius Mall Suceava


Intră acum și în grupul de

Iulius Mall Suceava a pregătit numeroase surprize plăcute pasionaţilor sportului-rege. Nu doar Campionatul Mondial de Fotbal este în plină desfăşurare, dar şi Campionatul Mondial de Premii, care aduce bucovinenilor peste 1.350 de cadouri instant.

Cei care urmăresc meciurile echipelor favorite la una din cele 5 plasme din food court-ul Almondo sau pe ecranul de 6 mp pot pleca acasa cu premii. Oferta este imbatabilă: preţul berii începe de la 2,5 lei. În plus, până pe 11 iulie 2010, când va avea loc finala din Africa de Sud, dacă aduni bonuri fiscale de minimum 30 lei de la restaurantele şi cafenelele din Almondo, poţi da şi tu goluri, însă la o poartă cu premii! În zilele când se dispută meciurile, între orele 15 – 19, primii 55 de cumpărători câştigă garantat pahare sau răcoritoare Coca Cola, produse Intersport, vouchere Sprider Stores, ore de fotbal pe terenul Quartz Caffe sau abonamente Sport Center.

Alături de suporteri pe toată durata Campionatului Mondial de Premii din Iulius Mall este şi cafeneaua Quartz. La o consumaţie de minimum 20 lei, câştigi zilnic premii instant Coca Cola. Săptămânal, Quartz Cafe îţi face plinul de benzină sau de motorină! Cafeaua îţi dă energie!

Iulius Mall Suceava invită bucovinenii să pătrundă în universul de odinioară! Târgul Colecţionarilor a fixat întâlnirea bilunară pentru zilele de sâmbătă şi duminică, 19 şi 20 iunie 2010. Societatea de Numismatică şi Filatelică Română, secţia Suceava, a „convocat” buchiniştii şi anticarii din nord-estul ţării. Aceştia aduc într-un spaţiu ultramodern frumoase şi valoroase mărturii alte trecutului, între care piese de artă, de decor şi mobilier, stampe, epistole, podoabe şi efecte militare.

Copiii sunt deja în vacanţă aşa că Iulius Mall îi aşteaptă la întâlnirile săptămânale în număr şi mai mare. Prichindei sau şcolari, aceştia sunt poftiţi la Atelierul de Creaţie al Palatului Copiilor (sâmbătă, de la ora 12, la KidsLand), la Cărtureşti, dacă poftesc poveşti şi vor să îi amuze pe cei mari (sâmbătă, de la ora 17), sau în faţa marionetelor Teatrului „Puppet”, care se transformă în eroi din basme şi poveşti populare (duminică, de la 12).

Clienţii Iulius Mall Suceava îşi pot afla, şi în următoarele două săptămâni, greutatea ideală. Specialiştii Centrofarm sunt prezenţi de luni până vineri, inclusiv, între orele 16 şi 20, pentru a-i testa gratuit şi a le da sfaturi personalizate. Obezitatea este provocarea medicală a secolului, iar România se află pe locul 3 în Europa într-un îngrijorător clasament.

Continuă Campionatul Judeţean de Table. Marţea şi joi, de la ora 16, au loc înscrierile, iar o oră mai târziu încep competiţiile. Clubul Sportiv Nord „Arena” şi Direcţia pentru Sport Suceava caută, până pe 15 iulie, cei mai buni strategi la table pentru a le oferi premii.


Intră acum și în grupul de