Voluntariatul, promovat in judetul Suceava


Intră acum și în grupul de

Mai multe echipe formate din elevi şi profesori de la mai multe şcoli din judeţul Suceava au participat joi, la “City Gallery” din incinta Shopping City Suceava, la una dintre activităţile de formare din cadrul proiectului “Răspundere civică: plantarea seminţelor voluntariatului”, derulat de Asociaţia Educatorilor Suceveni, în colaborare cu Inspectoratul de Poliţie Judeţean Suceava, în perioada iunie – noiembrie 2010 şi finanţat de Peace Corps România prin USAID USA.

Prin acest proiect se urmăreşte promovarea voluntariatului în judeţul Suceava şi a răspunderii civice, prin participarea activă a tinerilor. Un alt obiectiv este educarea tinerilor pentru a se implica în viaţa comunităţii şi orientarea spre identificarea unor soluţii, implementarea unor proiecte, idei, care să răspundă problemelor sociale actuale.

Printre produsele care vor rezulta în urma proiectului se numară şi o carte care va conţine exemple de bune practici, experimentate de echipele participante la acţiunea “Răspundere civică: plantarea seminţelor voluntariatului”.


Intră acum și în grupul de