Copiii suceveni, asteptati la “Targul de jucarii vechi”


Intră acum și în grupul de

Cea de-a treia ediţie a “Târgului de jucării vechi”, organizat de Biblioteca Bucovinei „I. G. Sbiera” Suceava, în colaborare cu Centrul Cultural Bucovina – secţia Teatru pentru copii din cadrul Ansamblului Artistic „Ciprian Porumbescu”, va avea loc joi, la Biblioteca Judeţeană.

Acest târg se adresează îndeosebi copiilor şi urmăreşte atragerea celor mici spre bibliotecă, popularizarea instituţiei şi a serviciilor de educare şi recreare pe care le oferă biblioteca în cadrul comunităţii, precum şi îmbunătăţirea relaţiilor cu cetăţenii.

Copiii sunt invitaţi să-şi deschidă propriul ,,magazin” cu jucării pe care doresc să le pună în vânzare sau să le ofere la schimb. La sfârşitul târgului, copiii vor fi încurajaţi să doneze jucăriile la care doresc să renunţe grădiniţelor sau copiilor care au posibilităţi materiale reduse.

În cadrul acestui evenimet vor fi organizate şi o serie de activităţi educativ-recreative, printre care: un concurs de graffiti, teatru de păpuşi, face painting, vizionări colective de desene animate, jocuri pe calculator etc.


Intră acum și în grupul de