„Cartea pe roți” a editurii Humanitas va ajunge săptămâna viitoare la Gura Humorului și Câmpulung Moldovenesc

Prima librărie mobilă din lanțul Humanitas va vizita, în perioada 12-15 octombrie, localitățile sucevene Gura Humorului și Câmpulung Moldovenesc.

Concret, marți și miercuri, respectiv 12-13 octombrie, librăria va fi în fața Spitalului Orășenesc Gura Humorului. Ulterior, în perioada 14-15, „Cartea pe roți” se va deplasa la Câmpulung Moldovenesc.

„Vă așteptăm, așadar, în fiecare zi între orele 10:00-18:00 cu o ofertă extinsă de carte pentru toate vârstele, o ofertă specială, dar și cărți cu autograf! Așteptăm cu bucurie întâlnirea cu toți cititorii interesați de cele mai noi apariții editoriale, cărți pentru copii și nu numai. Pe curând!”, a transmis Humanitas.

„Cartea pe roți” este o autorulotă încăpătoare, care are pe rafturi o selecție de câteva mii de titluri de la cele mai importante edituri. Poate fi regăsită aici experiența care devine reflex și răsfăț într-o librărie cu care ne-am obișnuit. O așezare logică a cărților, care ne ajută să ne orientăm imediat spre zona de noutăți, spre romanele premiate recent, cărțile pentru copii și cele de science fiction, istorie, filozofie, spiritualitate sau știință.