„Cartea pe roți” a editurii Humanitas va ajunge săptămâna viitoare la Gura Humorului și Câmpulung Moldovenesc


Intră acum și în grupul de

Prima librărie mobilă din lanțul Humanitas va vizita, în perioada 12-15 octombrie, localitățile sucevene Gura Humorului și Câmpulung Moldovenesc.

Concret, marți și miercuri, respectiv 12-13 octombrie, librăria va fi în fața Spitalului Orășenesc Gura Humorului. Ulterior, în perioada 14-15, „Cartea pe roți” se va deplasa la Câmpulung Moldovenesc.

„Vă așteptăm, așadar, în fiecare zi între orele 10:00-18:00 cu o ofertă extinsă de carte pentru toate vârstele, o ofertă specială, dar și cărți cu autograf! Așteptăm cu bucurie întâlnirea cu toți cititorii interesați de cele mai noi apariții editoriale, cărți pentru copii și nu numai. Pe curând!”, a transmis Humanitas.

„Cartea pe roți” este o autorulotă încăpătoare, care are pe rafturi o selecție de câteva mii de titluri de la cele mai importante edituri. Poate fi regăsită aici experiența care devine reflex și răsfăț într-o librărie cu care ne-am obișnuit. O așezare logică a cărților, care ne ajută să ne orientăm imediat spre zona de noutăți, spre romanele premiate recent, cărțile pentru copii și cele de science fiction, istorie, filozofie, spiritualitate sau știință.


Intră acum și în grupul de