Targul Colectionarilor, la Iulius Mall Suceava


Intră acum și în grupul de

Elevii Şcolii Generale Nr 3 din Suceava au ales Iulius Mall ca loc de desfăşurare a festivităţii organizate cu ocazia sfârşitului de an şcolar. Astfel, tinerii secţiei de engleză vor susţine vineri, 2 iulie, de la ora 17.00, în Sala de Conferinţe de la Iulius Mall o piesă de teatru în care îşi vor demonstra calităţile artistice.

Admiratorii de frumos pot viziona în continuare expoziţia fotografică “Porto – portrete şi peisaje urbane”, dedicată Zilei Naţionale a Portugaliei. Iscălite de Bogdan Ceobanu, lucrările vor sta la etajul Iulius Mall până pe 4 iulie.

Târgul Colecţionarilor le dă întâlnire bucovinenilor şi în acest week-end, în Atriumul din Iulius Mall. Societatea de Numismatică şi Filatelică Română, secţia Suceava, îi reuneşte pe toţi buchiniştii şi anticarii din nord-estul ţării, ce vor expune într-un spaţiu ultramodern valoroase mărturii ale trecutului, printre care piese de artă, de decor şi mobilier, stampe, epistole, podoabe şi efecte militare.

“Pofteşti poveşti? Hai la Cărtureşti!”. Orice copil care povesteşte poveşti va servi adulţilor un meniu savuros de copilărie. Sâmbătă, 3 iulie, de la ora 17.00.
Teatru de păpuşi “Puppet” – Prichindeii sunt aşteptaţi să descopere lumea personajelor din basmele fantastice, duminică, 4 iulie, de la ora 12.00.

Campionatul Mondial de Premii – Vino la Iulius Mall în timpul Campionatului Mondial de Fotbal să faci galerie echipei favorite şi pleci cu premii. Campionatul Mondial de Premii are peste 1.350 de cadouri pentru cei care înscriu la poarta amenajată la food court. Până pe 11 iulie, ziua finalei competiţiei din Africa de Sud, bonurile fiscale cumulate de la restaurantele şi cafenelele de la etajul Iulius Mall, le aduc zilnic primilor 55 de suporteri pahare sau răcoritoare Coca Cola, produse Intersport, vouchere Sprider Stores, ore de fotbal pe terenul Quartz Caffe sau abonamente Sport Center. În plus, microbiştii pot urmări meciurile favoritate pe cele 5 plasme de 6 mp, montate special în Almondo şi pot savura berea oferită la un preţ imbatabil: de la 2,5 lei.

Cafeaua îţi dă energie la Quartz Caffe! La o consumaţie de cel puţin 20 lei, câştigi zilnic premii instant Coca Cola şi, săptămânal, un plin de benzină sau de motorină.


Intră acum și în grupul de