“D&P Parfumum” si „Mystical” au adus in Iulius Mall Suceava universul miresmelor frantuzesti


Intră acum și în grupul de

De-a lungul istoriei sale care străbate veacuri, parfumul nu a fost considerat doar o veritabilă monedă de schimb, ci şi o poţiune cu virtuţi divine, protector împotriva bolilor şi mesager galant menit să stârnească profunde emoţii. Parfumul a evoluat şi acum ne dezvăluie personalitatea, rafinamentul şi bunul gust.

“D&P Parfumum” şi „Mystical” au adus în Iulius Mall Suceava universul miresmelor franţuzeşti. Esenţele îmbietoare, cu note de vârf, medii şi joase deosebit de seducătoare, au preţuri atractive deoarece accentul nu s-a pus pe costisitorul ambalaj şi pe reclamă, ci pe calităţile şi persistenţa parfumurilor.

„D&P Parfumum” comercializează la parterul Iulius Mall, lângă Auchan, o gamă variată de arome de foarte bună calitate. Materia primă provine de pe „tărâmul miresmelor”, Franţa, iar ambalarea se face în capitala Turciei, Ankara. Comerciantul şi-a propus să menţină preţurile la nivel accesibil, parfumurile fiind ambalate în sticle standard (de 30, 50 şi 100 ml) şi a minimalizat publicitatea, mizând pe calitatea produselor şi gama largă pentru a-şi răsfăţa clienţii.

Aşa se face că în prezent, „D&P Parfumum” deţine 120 de magazine în Turcia, Cipru, Malta, Rusia, Ucraina, Olanda, Bulgaria, Emiratele Arabe Unite, Oman, Algeria, Belarus, Moldova, Georgia, Azerbaijan, Kosovo şi, din 2004, în România. Peste 150 de parfumuri şi deo-parfumuri numără în portofoliu „D&P Parfumum”, dintre care 100 arome numai pentru damă.

“D&P Parfumum” comercializează şi apa de parfum de damă „B Fatale by Cătălin Botezatu” (cu arome lemnoase uşoare şi heliotrope combinate cu arome de fructe înviorătoare), dar şi parfumul bărbătesc clasic şi elegant „Trends by Adina Buzatu” (cu note de vârf de mandarină, piper roz şi grapefruit; note medii cu frunze de cedru, anason stelat şi geranoi; precum şi note joase de patchuli, heliotrop şi mosc).

Odorizantele de cameră sunt produse aflate în promoţie la „D&P Parfumum”: 500 ml la 45 lei, din trandafiri, căpşuni, zmeură, lămâie, cocos, flori de grădină, vanilie, whift, spring şi piersică.

Cadouri pline de pasiune, produselor “D&P Parfumum” achiziţionate în recipiente de 100 ml li se adaugă un flacon gratuit de 30 ml, acelaşi recipient fiind oferit de companie şi clienţilor care cumpără un parfum şi un deo-parfum de minimum 60 lei. Promoţia sezonului este setul-cadou de 60 lei (redus de la 110 lei), cel de 75 lei (redus de la 125 lei) sau de 100 lei (redus de la 150 lei). Practic, fiecare set este redus cu 50 lei. D&P Parfumum mai are o promoţie în Iulius Mall Suceava: 90 lei la un set-cadou cu 5 articole superb mirositoare, aromele fiind la liberă alegere. Parfumurile D&P Parfumum: un lux accesibil!

„Mystical” mizează, de asemenea, pe conţinut şi preţuri atractive, scăzute faţă de magazinele de profil. Parfumurile, apa de toaletă sau de colonie „Mystical”, extrem de persistente şi în 40 de arome pentru bărbaţi şi 69 de miresme pentru damă, se adresează clienţilor indiferent de vârstă.

Aromele de bază provin din renumite esenţe franţuzeşti (ambalate, de asemenea, în Ankara) şi sunt preponderent florale, cu influenţe orientale, senzuale, critrice, lemnoase, marine, energizante sau ambrate. Sortimentele variate, îmbietoare şi persistente, pot concura cu arome binecunoscute, dar mult mai costisitoare.

Specialiştii „Mystical” au conceput peste 250 de formule pentru a veni în întâmpinarea clienţilor cu cele mai subtile, persistente şi suave parfumuri, adecvate oricărei împrejurări.

Pentru că se adresează persoanelor pentru care nu ambalajul ci „esenţa contează”, „Mystical” are preţuri scăzute, care oscilează între 35 lei (flacoane standard de 30 ml) până la 75 lei (recipiente de 100 ml).

Inaugurarea standului din Iulius Mall Suceava a coincis cu majorarea TVA şi „împreună cu distribuitorul nostru, am convenit menţinerea preţurilor speciale pentru parfumurile nostre speciale ca un avantaj pentru clienţii fideli”, după cum a precizat Monica Frunzaru, care administrează reprezentanţa Mystical din Iulius Mall Suceava. Mystical: un atribut al distincţiei şi bunului gust!


Intră acum și în grupul de