Teatrul pentru Copii și Tineret „Vasilache” din Botoșani vine la Suceava cu spectacolul „Povestea regelui supărat pe clovn”. Copiii vor fi așteptați la teatru și de Moș Crăciun

Teatrul pentru Copii și Tineret „Vasilache” din Botoșani vine din nou la Suceava și invită publicul sucevean la spectacolul „Povestea regelui supărat pe clovn” de Matei Vișniec, în regia Gelu Rîșca.

Evenimentul va avea loc în data de 20 decembrie, la ora 18:00, pe scena teatrului sucevean.

Potrivit TMMVS, spectacolul se înscrie în programul „Teatrul Vasilache – Teatrul tinerilor regizori”, fiind realizat în parteneriat cu Universitatea Națională de Arte „George Enescu”, Iași, având coordonatori de proiect pe doamna lector univ. dr. Antonella Cornici și pe domnul prof. univ. dr. Aurelian Bălăiță.

Spectacolul „Povestea regelui supărat pe clovn” imaginează „o lume inversată, rar întâlnită, în care un clovn ne poartă printr-o parabolă dintr-o altă realitate, hazlie și plină de învățăminte, ce se adresează copiilor și tinerilor deopotrivă, cu întrebări despre autoritate, dragoste și voință.” (Gelu Rîșca, regizor).

Copiii se vor bucura și de întâlnirea cu Moș Crăciun, care îi va aștepta la teatru cu mici daruri. Totodată, spectatorii vor avea posibilitatea să cumpere cărți pentru copii de la standul Alexandria Librării care va fi amenajat în foaierul teatrului.

Teatrul pentru copii și tineret „Vasilache” Botoșani prezintă spectacolul:

Povestea regelui supărat pe clovn, de Matei Vișniec

Regia artistică și scenografia: Gelu Rîşca

Coregrafia: Victoria Bucun

Muzica: Alexandru Neș

Video design: Andrei Cozlac

Distribuția: Florin Iftode, Marius Rusu, Pavel Petrași, Oana Asofiei, Renata Voloșcu, Alin Gheorghiu, Cosmin Tanasă, Andrei Bordianu.

Biletele sunt puse în vânzare atât la casieria teatrului cât și online, pe www.blt.ro.

Preț bilet: 7 lei