O parte din suceveni nu vor avea marti apa rece


Intră acum și în grupul de

Timp de 11 ore, sucevenii din mai multe zone ale municipiului reşedinţă de judeţ vor rămâne marţi fără apă rece la robinete.

Potrivit unui comunicat remis de SC ACET SA Suceava, pentru efectuarea unor lucrări necesare alimentării cartierului Iţcani cu apă potabilă din sursa Berchişeşti, marţi dimineaţă, de la 07.30, până seara, la 18.30, apa rece va fi oprită pe mai multe zone.

Sistarea temporară a alimentării cu apă potabilă afectează parţial cartierul Iţcani, pe străzile Aurel Vlaicu, Liliacului, Merilor, Perilor, Aviatorilor, Ion Luca Caragiale, strada Gării, iar parţial va fi resimţită şi pe străzile Grigore Alexandru Ghica şi Gheorghe Doja (zona fostului Cinematograf).

Alte zone afectate de oprirea apei reci sunt pe strada Cernăuţi, de la intersecţia cu strada Traian Vuia până la intersecţia cu strada Grigore Alexandru Ghica şi totodată pe străzile Traian Vuia, Apeductului şi Ştrandului.

Parţial, oprirea apei reci se va resimţi şi pe strada Calea Unirii, de la intersecţia cu strada Traian Vuia până la intersecţia cu Nicolae Iorga.

De asemenea, în comuna Şcheia, presiunea apei va scădea în reţeaua de distribuţie, în zona fabricii de rulmenţi.


Intră acum și în grupul de