Lectii gratuite de dans si Campionat de Ping Pong la Galleria Mall Suceava


Intră acum și în grupul de

În luna august, Galleria Mall din Suceava organizează o serie de evenimente, cel mai important fiind Campionatul de Ping Pong ce are loc în perioada 11-15 august. Competiţia se adresează nu numai amatorilor, ci şi celor mai avansaţi iubitori ai tenisului de masă. Înscrierile se încheie pe 8 august, dar până atunci cei interesaţi sunt aşteptaţi la etajul complexului, în zona special amenajată. Organizatorii oferă premii ce constau într-un LCD pentru locul întâi şi un aparat de aer condiţionat pentru locul al doilea. Cei din finala mică se vor alege cu premii în bani, 300 de lei pentru locul al treilea şi 200 pentru cel ce va ocupa poziţia a patra. De asemenea, se vor acorda şi patru menţiuni în valoare de 100 de lei fiecare.

În cazul în care nu vă atrage acest sport şi nici premiile generoase, Galleria Mall organizează o tombolă şi oferă zilnic aparate de aer condiţionat şi vouchere de cumpărături. Pentru a avea o şansă de câştig trebuie să cumpăraţi produse în valoare de 300 de lei în perioada 5 – 15 august şi să completaţi cuponul primit.

Totodată, pentru cei ce vor să înveţe să danseze, Galleria Mall împreună cu Master Dance oferă lecţii de dans gratuite de luni până vineri, începând cu orele 18.30. Şi cei mici vor avea un spaţiu special amanajat în fiecare sâmbătă, unde se vor putea distra împreună cu părinţii sau bunicii participând la programe interective şi jucandu-se cu jucării dintre cele mai simpatice, doar pentru ei.


Intră acum și în grupul de