Acasă Evenimente „Targ de Obiecte Handmade”, la Iulius Mall Suceava

„Targ de Obiecte Handmade”, la Iulius Mall Suceava


Intră acum și în grupul de

De vineri, 13 august, şi până duminică, 15 august, cei care apreciază podoabele sau obiectele decorative handmade au o nouă întâlnire cu artizanii. Cercei, mărgele, accesorii din mătase şi tul, broşe, coliere aparte, centuri, gentuţe, rame foto, obiecte de îmbrăcăminte şi multe alte exponate atrag iubitorii genului la tradiţionalul Târg de Obiecte Handmade de la parterul Iulius Mall.

Bowling Strikers Club din Iulius Mall îi aşteaptă în acest week-end pe toţi petrecăreţii la Summer Party. Sâmbătă, 14 august, şi duminică, 15 august, DJ Mc Papa Jacky va electriza atmofera din Bowling Strikers Club cu muzică bună şi multă distracţie.



Iulius Mall ţi-a aranjat şi în acest week-end o ieşire reuşită alături de prieteni! Până pe 22 august, la cumpărături în valoare de minimum 70 lei, poţi câştiga unul din cele 120 de premii zilnice care constau în grătare moderne, bonuri valorice pentru preparate din carne şi sticle răcoritoare de bere. Ce spui? Mergem la un grătar?

“Playground Cărtureşti”. Ceainăria librăriei Cărtureşti se transformă în fiecare joi, de la ora 17.30, în spaţiu de joacă, de data aceasta pentru adulţi. Cei mari sunt sfătuiţi să uite de stresul de la serviciu şi să retrăiască, preţ de câteva ore, bucuria pe care o au copiii atunci când se joacă. Librăria îi aşteaptă la partide amuzante de Şah, Table, Catan, Monopoly, „Nu te supăra frate!” sau Activity. În plus, cei prezenţi vor beneficia de o reducere de 30% la produsele ceainăriei.

Atelierul de vacanţă. Până pe 15 septembrie, în fiecare luni (de la ora 18.00) şi în fiecare joi (ora 15.00), Cărtureşti îi găzduieşte pe copiii care vor să asculte poveşti. În timp ce părinţii vor răsfoi o carte sau vor savura un ceai rece, cei mici vor descoperi o lume a artei, jocului şi poveştilor. De asemenea, copiii vor avea ocazia să-şi confecţioneze propriile costumaţii pentru piesa de teatru în care vor juca. Micii actori vor deveni ei înşişi personajul preferat şi vor susţine, la final de vacanţă, scenete care au ca temă principală poveştile.

Cărtureşti aniversează primii 10 ani de carte, ceai, muzică şi dichis. Cu această ocazie, toată luna august, clienţii Cărtureştiului primesc o Carte de fidelitate care oferă reduceri între 10 şi 20% la titluri beletristice sau ceaiuri gratuite.
Teatru de păpuşi “Puppet”. Prichindeii sunt aşteptaţi să descopere lumea personajelor din basmele fantastice, duminică, 15 august, de la ora 12.00, în zona KidsLand din Iulius Mall.

Admiratorii de frumos pot viziona în continuare expoziţia fotografică “Originalitatea imaginarului pueril”. Cele 35 de lucrări în acuarelă, semnate de artista Oana Gabriela Bejinari, vor sta la etajul Iulius Mall până pe 22 august.


Intră acum și în grupul de



Exit mobile version