Acasă Evenimente Final de Bukowina Motor Fest

Final de Bukowina Motor Fest


Intră acum și în grupul de

A patra ediţie Bukowina Motor Fest s-a încheiat duminică, 22 august. După trei zile de distracţie, motoare şi muzică, motocicliştii au plecat de la ştrandul „La Piticu” din comuna Volovăţ. Întregul eveniment a fost dedicat pasionaţilor de motociclete şi a debutat vineri cu primirea invitaţilor şi servirea de băuturi şi mâncăruri tradiţionale din zona Bucovinei. În aceeaşi seară s-au desfăşurat patru concerte: „Toy Machines”, „Era Decay”, „8&15” şi „Piatra”.

Cea de-a doua zi a debutat devreme cu Parada Moto până la pasul Palma şi un stunt show oferit de „Lemon Bikers” în centrul oraşului Rădăuţi. În aceeaşi zi motocicliştii au fost supuşi celor mai trasnite jocuri şi concursuri pentru a mai destinde atmosfera deoarece seara erau programate încă patru concerte pentru toţi cei prezenţi: „Noctural Fall”, „Petran & friends”, „Prefix 990” şi bineînţeles un show inconfundabil a trupei „Bucovina”.



„A fost multă voie bună şi se pare că toată lumea a fost mulţumită. Mâncare bună, bere bună şi vreme numai bună de stat cu picioarele în piscină, însă de nedescris este sentimentul pe care îi ai atunci când eşti pe scenă şi publicul îţi ştie versurile. Pentru noi s-a întamplat prima oară la Bukowina Motor Fest”, a declarat pentru NewsBucovina.ro Ioana Şutu, membră a trupei “Nocturnal Fall”.

Ultima zi a motor fest-ului a fost marcată de zicala: „Vine lumea, stă oleacă, mai petrece, dar şi pleacă!”. Nimeni nu s-a ar[tat derajat de invitaţia de a pleca acasă, însă mulţi deja aşteaptă cea de-a cincea ediţie Bukowina Motor Fest pentru a vedea cu ce idei noi revin organizatorii, spre care se duc toate laudele cu privire la reuşita ecestui eveniment.


Intră acum și în grupul de



Exit mobile version