Manuale scolare si rechizite, la libraria Carturesti din Suceava

La librăria Cărtureşti din incinta Iulius Mall Suceava se desfăşoară până în data de 30 septembrie, un târg de carte şcolară intitulat sugestiv “Şcolăreşti la Cărtureşti”, prilej cu care în magazinul sucevean de carte vor fi introduse în premieră manuale şcolare şi rechizite.

De asemenea, cei dornici de joc sunt aşteptaţi joi, de la ora 17.30, la librăria Cărtureşti, care se transformă în spaţiu de joacă pentru… cei mari. În timp ce se relaxează la un ceai sau suc de mere, ori răsfoiesc ultimele titluri beletristice, aceştia pot juca amuzantele jocuri ale copilăriei: “Nu te supăra frate”, “Şah”, “Scabble”, “Monopoly”, “Quatro”, “Mima”, “Rummy”, “Table”, “Uno” şi alte boardgames.

Până pe 15 septembrie, în fiecare luni (de la ora 18) şi în fiecare joi (ora 15), ceainăria librăriei Cărtureşti găzduieşte puştii şi elevii să asculte poveşti, să descopere lumea în care personajele trăiesc prin sunete sau în culori. Ghidaţi de inspiraţie, copiii vor creea colaje despre propriile aventuri, lucrări artistice care vor compune o expoziţie colectivă la sfârşitul verii.

loading...