Acasă Evenimente Club „Babylon” Suceava lanseaza noi provocari petrecaretilor

Club „Babylon” Suceava lanseaza noi provocari petrecaretilor


Intră acum și în grupul de

Seara studenţilor în Club Babylon

Joi, 2 septembrie Club Babylon promite o seară incendiară dedicată studenţilor într-o atmosferă întreţinută de Dj Cioco, rezident în Club Babylon Suceava.
Petrecerea va avea loc cu susţinerea Asociaţiei Studenţilor din Universitatea Suceava (A.S.U.S.), alături de barmanii profesionişti care vor pune la dispoziţie invitaţilor shot-uri flambate şi cocktail-uri servite într-o manieră neconvenţională.
Intrarea de joi seara din Club Babylon va fi gratuită.



Club Babylon organizează Tequila Bum Bum

Vineri, 3 septembrie, Club Babylon organizează o seară specială dedicată băutorilor de tequila. Provocarea este una mare deoarece sunt puşi la bătaie metri de tequila din partea casei, urmată de o super ofertă de 3 lei pe shot-ul de tequila.
Cum ne-am obişnuit, atmosfera din Club Babylon va fi întreţinută de animatoare, iar intrarea din seara de vineri va fi gratuită.

Weekend incendiar Madness ]n Club Babylon

În zilele de sâmbătă şi duminică, Club Babylon din Suceava garantează distracţie fără limite în cadrul programului Weekend Madness. Petrecerile vor fi întreţinute de Dj Cioco şi se anunţă incendiare deoarece vor miza pe un super mix cu muzică de club. Participanţii vor beneficia de reduceri considerabile în materie de băutură, la wisky, respectiv la vodka.


Intră acum și în grupul de



Exit mobile version