Direcția Agricolă Suceava redeschide Piața Volantă din parcarea instituției. În fiecare sâmbătă producătorii locali vor veni cu produse către consumatorii din Suceava


Intră acum și în grupul de

Direcția pentru Agricultură Județeană Suceava a anunțat că de sâmbătă reia tradiția de anul trecut și redeschide Piața Volantă „Din drag de Bucovina” în parcarea instituției.

Cu toate că trăim într-un climat geopitolitic dificil, influențat de conflictul militar din Ucraina, Direcția pentru Agricultură Județeană Suceava vă asigură că depune toate eforturile pentru ca activitatea curentă să nu fie afectată, anunță instituția.

Direcția Agricolă anunță că a dat curs solicitării formulate în mod repetat de către producătorii locali din județul Suceava, de a deschide Piața Volantă.

Astfel, săptămânal începând cu sâmbătă 05.03.2022, sucevenii sunt așteptați în parcarea instituției din municipiul Suceava, B-dul 1 Decembrie 1918, nr. 3, (între Metro și OMV Petrom) deopotrivă producători locali și consumatorii.

„Vă asigurăm de faptul că am depus și depunem în continuare eforturi susținute încât această acțiune să fie de bun augur și să vină în întâmpinarea nevoilor comunității sucevene”, se arată în mesajul Direcției Agricole Suceava.


Intră acum și în grupul de