Motocicliști din Suceava și Botoșani se alătură, sâmbătă, campaniei naționale pentru siguranță rutieră


Intră acum și în grupul de

Numeroși motocicliști din Suceava și Botoșani se vor alătura, sâmbătă, campaniei naționale pentru siguranță rutieră în cadrul căreia va fi lansat și ghidul ”motoSTART” care se distribuie gratuit începătorilor și conține informațiile de care aceștia au nevoie pentru primele drumuri în siguranță. Publicația este realizată de motoADN cu susținerea HONDA Moto România – unul dintre cele mai apreciate branduri moto din România, cu o gamă largă de motociclete dedicate începătorilor.  

Astfel, ghidul dedicat siguranței motocicliștilor începători se lansează oficial pe 2 aprilie, în cadrul evenimentului ”Wheels of Hope 2022 – prima deschidere națională a sezonului” realizată la inițiativa Ride & Ride MF, în parteneriat cu motoADN.

”Mii de motocicliști din 30 de orașe ale țării vor lua startul pentru un nou sezon moto sâmbătă, 2 aprilie, la ora 11.00. În aceeași zi, la aceeași oră, turăm cu toții motoarele pentru a arăta că suntem o comunitate și că pentru noi siguranța rutieră contează. Vrem un sezon bun, liniștit, în care să ne bucurăm de motoarele noastre în siguranță”, a declarat Puiu VASILESCU, Fondator, Ride & Ride MF.

Organizatorii au anunțat, inițial, că motocicliștii din Suceava și Botoșani vor participa sâmbătă, un eveniment comun.

Astfel, se preconiza că la Suceava punctul de întâlnire este la Palatul Administrativ centrul Sucevei la ora 9:30, iar de la ora 10:00 se va pleca spre Burdujeni , Botoșani pentru a se alătura paradei moto din Botoșani.

Ulterior, s-a stabilit că punctul de plecare va fi Cetatea de Scaun a Sucevei pe următorul traseu: Plecarea de la Cetate, Bucovina, Spital, Obcini, George Enescu, Baia comunală, Centru, Calea Unirii Burdujeni, Centura Sucevei, Galeria, Metro și ultima locație va fi la Art Rock Caffe, unde se vor lega prietenii, se vor aborda subiecte legate de sezonul acesta moto și se vor lega legături strânse.

Cei din Botoșani vor avea ca punct de întâlnire parcarea Incubatorului de Afaceri de pe Calea Națională la ora 10:00 urmând ca de la ora 11:00 să se plece  spre sensul giratoriu de lângă benzinaria Lukoil de unde se vom continua traseul pe Bulevardul Mihai Eminescu, la intersecția cu Strada Sucevei și se va face dreapta spre Calea Națională până la sensul giratoriu de unde se va merge spre Orășeni Deal,  iar apoi spre Mănăstirea Doamnei- Hudum și Cornișa Aqua Park.

Punctul de sosire va fi în parcarea de lânga piscina Parcului Regional de Agrement Turistic și Sport Cornișa.

La Cornișa Aqua Park un echipaj SMURD va prezenta măsuri de prim ajutor în cazul unui accident.


Intră acum și în grupul de