Teatru de papusi la Galleria Mall Suceava


Intră acum și în grupul de

Cei mai mici dintre suceveni sunt aşteptaţi sâmbătă, 25 septembrie, împreună cu părinţii sau bunicii, la Galleria Mall, unde în zona dedicată copiilor, Compania de teatru “New Talents” va prezenta piesa “Prostia Omenească”.

După program, alături de Lucian Dragotă, copii se vor distra pe cinste în spaţiul de joacă special amenajat, vor putea participa la un program interactiv doar pentru ei şi, bineînțeles, vor fi premiaţi cu cele mai simpatice jucării.

Totodată, până la sfârşitul lunii, de luni până vineri, începând cu ora 18.30, hipermarketul sucevean continuă să găzduiască “Lecțiile de dans gratuite”, în paşi de Quick Step, Rumba, Latino, Slow Fox, Samba, Tango, Vals sau Cha Cha.

Cursurile sunt oferite de şcoala de dans Fly Dance Club Suceava şi se desfăşoară la etajul Galleriei Mall Suceava, adresându-se atât celor care au înclinaţie spre dans, cât si celor mai puţin talentaţi, dar care se arată dornici să înveţe câteva mişcări.

“Da! Oricare dintre noi poate fi dansator, important e să vrem să facem asta. Oricine poate dansa, fie că bate ritmul cu piciorul fie că face tumbe sau dă din mâini şi din picioare ca şi cum pielea i-ar fi devorată de cele mai straşnice furnici. Da, poţi dansa!”, susţin instructorii şcolii de dans.


Intră acum și în grupul de