Muzeul Național al Bucovinei vine în întâmpinarea vizitatorilor și pune în vânzare bilete și în regim online

Muzeul Național al Bucovinei oferă un beneficiu nou vizitatorilor, aceștia având posibilitatea să își achiziționeze biletele de acces și din mediul online, simplu și rapid, prin plata cu cardul și confirmare instantanee.

Începând cu 7 aprilie 2022, Muzeul Național al Bucovinei și BookTes.com pun la dispoziția publicului vizitator posibilitatea achiziționării de bilete din mediul online, pentru patru dintre obiectivele culturale pe care le administrează: Muzeul de Istorie Suceava, Cetatea de Scaun a Sucevei, Muzeul Satului Bucovinean și Muzeul de Științele Naturii.

Biletele cumpărate online au o valabilitate de 30 de zile și se pot achiziționa de la următoarele linkuri:

Pagina web a MUZEULUI NAȚIONAL AL BUCOVINEI

https://muzeulbucovinei.ro/  accesând secțiunea BILETE ONLINE

sau

  1. Muzeul de Istorie Suceava

https://muzeu-istorie-suceava.booktes.com
2. Cetatea de Scaun a Sucevei

https://cetatea-de-scaun-a-sucevei.booktes.com
3. Muzeul Satului Bucovinean

https://muzeul-satului-bucovinean.booktes.com

4. Muzeul de Științele Naturii

https://muzeu-stiintele-naturii-suceava.booktes.com

De asemenea, Muzeul Național al Bucovinei este acum prezent pe platforma CULTURAL – TURISTICĂ www.booktes.com, alături de celelalte Muzee din România care au ales să digitalizeze BILETELE DE ACCES.

Odată biletul cumpărat și primit de către vizitator, acesta este prezentat la intrarea în muzeu pe telefon/dispozitiv, fiind scanat pentru validare.

Nu este nevoie de prezentare a biletului în format tipărit.

„Biletele online pot fi accesate și de pe linkurile paginilor Facebook ale muzeelor noastre, de pe site-ul oficial al Muzeului Național al Bucovinei (www.muzeulbucovinei.ro) sau direct de pe platforma BookTes.com”, arată MNB.