Acasă Evenimente Armament si demonstratii de dresaj a cainilor politisti, la Iulius Mall

Armament si demonstratii de dresaj a cainilor politisti, la Iulius Mall


Intră acum și în grupul de

În cadrul proiectului „Săptămâna prevenirii criminalităţii”, poliţiştii şi jandarmii suceveni şi-au expus marţi, în parcarea Iulius Mall Suceava, armamentul din dotare şi au oferit sucevenilor prezenţi câteva exerciţii demonstrative cu câinii folosiţi în acţiuni.

Senzaţie au făcut cei cinci câini din rasa ciobănesc german, care şi-au arătat capacitatea de ascultare a comenzilor dobândite în cadrul unui dresaj riguros. Cel mai aşteptat număr a fost cel în care “Lupul” Jandarmeriei a executat un număr de 3 salturi printr-un cerc de foc. Cei mai impresionaţi de prestaţie au fost cu siguranţă copiii.



„Ziua de astăzi a fost subscrisă unei teme generoase de prevenire a criminalităţii stradale. Suntem aici în mijlocul cetăţenilor suceveni pentru că ne dorim pe de o parte să demonstrăm transparenţă în toate activităţile pe care le desfăşurăm, pe de altă parte avem pregătit un exerciţiu demonstrativ de exceptie a căţeilor din dotarea Poliţiei Sucevene. Vrem să venim în întâmpinarea nevoilor de cunoaştere ale cetăţenilor dar şi ale copiilor, cu informaţii valoroase”, a declarat inspectorul Ileana Iacob, din cadrul IPJ Suceava- Compartimentul de Analiză şi Prevenire a Criminalităţii.

Prevenirea tâlhăriilor, infracţiunilor contra patrimoniului, violenţei intrafamiliale, criminalităţii stradale, accidentelor rutiere, furturilor din locuinţe, delincvenţei juvenile, precum şi a infracţionalităţii în mediul rural se numără printre obiectivele celei de-a cincea ediţii a campaniei derulate de I.P.J. Suceava.


Intră acum și în grupul de



Exit mobile version