Elevii suceveni sunt invitați să participe la o nouă ediție a expoziției concurs „Vis de copil în casa bunicilor”. Tema din acest an este Povestea lemnului meșteșugit


Intră acum și în grupul de

Serviciul Etnografie din cadrul Muzeului Național al Bucovinei anunță că organizează la Muzeul Etnografic Hanul Domnesc, cea de a XXVI – a ediție a expoziției concurs de desene Vis de copil în casa bunicilor.

Tema din acest an este Povestea lemnului meșteșugit.

REGULAMENT

•             Pot participa elevi cu vârste cuprinse între 7 – 16 ani, din toate școlile Municipiului Suceava cu desene pe tema concursului.

•             Lucrările vor avea obligatoriu etichete ( lipite dreapta față) și vor cuprinde: numele și prenumele elevului,  școala și clasa, numele și prenumele profesorului îndrumător.

•             În zilele de miercuri și joi, între orele 10-16, cu programare în prealabil pentru clasele interesate, se vor desfășura, la MUZEUL ETNOGRAFIC HANUL DOMNESC, lecții muzeale pe tema concursului.

•             Desenele vor fi predate la HANUL DOMNESC din str. C. Porumbescu nr 5, Suceava, până la data de 31 mai 2022.

Vernisajul și premierea lucrărilor vor avea loc, vineri, 3 iunie a.c. ora 12, tot la MUZEUL ETNOGRAFIC HANUL DOMNESC.

Relații suplimentare se pot obține la tel. 0330401917.

Persoană de contact: muzeograf Maria Cîrțu.


Intră acum și în grupul de