Muzeul Național al Bucovinei – Muzeul de Istorie invită copiii la o „vânătoare de comori” cu Twinkl


Intră acum și în grupul de

Muzeul Național al Bucovinei – Muzeul de Istorie a fost inclus în campania Vizite Interactive la Muzeu, demarată de Twinkl, cu scopul de a oferi copiilor experiențe captivante în muzeele din România.

Reprezentanții Muzeului Național al Bucovinei – Muzeul de Istorie invită copiii să descopere cele mai interesante exponate și povești din muzeu prin intermediul unei vânători de comori ce va avea loc la sediul acestuia, pe 14 mai, între orele 18-24.

Copiii vor fi așteptați cu o mascotă personalizată, pe care vor trebuie să o găsească folosindu-se de hărți interactive. La plecare, vor putea lua acasă un desen de colorat cu mascota, de care se vor putea bucura și mai târziu. Pachetul cu resurse personalizate pentru copii a fost realizat de Twinkl și poate fi descărcat de pe site cu un cont GRATUIT, care poate fi creat introducând adresa de e-mail și o parolă.

În luna mai, pe lângă Muzeul Național al Bucovinei -Muzeul de Istorie, alte cinci muzee din țară au fost incluse în prima etapă a proiectului Twinkl care dorește să facă vizitele la muzeele din România mai interactive pentru copii: Muzeul de Științele Naturii Bacău, Observatorul Astronomic Bacău, Complexul Muzeal Bistrița-Năsăud, Muzeul Județean „Ștefan cel Mare” Vaslui, Teatrul pentru Copii și Tineret Colibri Craiova. Pentru vizitele prin muzeele care nu au fost încă incluse în proiect, părinții pot descărca și folosi hărți ale comorilor editabile, pe care copiii vor putea să le completeze cu fotografiile și informațiile lor.


Intră acum și în grupul de