Biograful Sorin Danciu aduce un omagiu regretatei artiste Madalina Manole


Intră acum și în grupul de

Un moment deosebit organizat în memoria celei care a fost una dintre cele mai talentate voci ale muzicii româneşti va avea loc joi, 7 octombrie, de la ora 12.00, la Muzeul Bucovinei din Suceava, când biograful Sorin Danciu va aduce un omagiu regretatei artiste prin lansarea volumului „Mă cheamă Mădălina! Viaţa şi moartea Mădălinei Manole”.

Noul volum cuprinde o secţiunea scrisă în memoria primului soţ al Mădălinei Manole, compozitorul Şerban Georgescu, cuprinzând capitolele „Blestemul copilului”, „Şapte ani grei” şi „Ultima zi – cu prea multe semne de întrebare”.

Cei care doresc să afle mai multe informaţii despre biografia cântăreţei, vor regăsi în paginile volumului „Explicaţiile unui miracol – Mădălina”, „Curajul de a porni singură pe un drum lung”, „Momentul magic al începutului de carieră”, „Întâlnirea cu Şerban”, „Cum s-a născut ”, “Fata cu părul de foc”, “Visul unui copil”, “Iată, a venit şi despărţirea” precum şi capitole referitoare la tragicul destin al cântăreţei.

Sorin Danciu a mai publicat în anul 2004 o biografie a artistei, volumul fiind reeditat şi venind acum cu 3 capitole noi din viaţa cântăreţei.

Autorul volumului a fost prieten cu Madalina Manole, pe numele ei real Anca Magdalena Mircea, anterior Magdalena – Anca Manole şi cu Şerban Georgescu, din perioada anilor 1993, şi va fi prezent la Suceava, la lansarea din 7 octombrie, organizată de Muzeul Bucovinei Suceava, în colaborare cu Direcţia pentru Cultură Suceava.


Intră acum și în grupul de