Boa constrictor, pitoni regali şi cameleoni cu un colorit de excepție, într-o expoziţie exotică de reptile, la Iulius Mall Suceava


Intră acum și în grupul de

După expoziția cu spectaculoasele tarantule, din luna februarie, admirată de mii de vizitatori din întreaga regiune, Iulius Mall Suceava vă invită la o nouă „aventură” exotică: o incursiune în lumea fascinantă a reptilelor. Boa constrictor, pitoni regali sau reticulați, cameleoni sunt câteva dintre cele 32 de reptile care vor fi expuse într-un cadru inedit. Vino împreună cu familia și aflați mai multe despre lumea reptilelor de la organizatorii evenimentului: Taranterra Project și Alex Fota!

Șerpi de dimensiuni mari, şopârle, cameleoni, dar și exemplare de broaște ţestoase te așteaptă în Iulius Mall Suceava, începând de vineri, 27 mai, până duminică, 5 iunie 2022, în intervalul orar 10.00 – 22.00.

Intrarea este gratuită, iar în cadrul expoziției de reptile, curioșii vor afla mai multe detalii despre cele 32 de animale, din 26 de specii, care provin dintr-o diversitate de medii de pe întreg Pământul. Colecția de reptile îi aparține lui Alex Fota, cel mai cunoscut terarist din România, al cărui hobby a început cu mai bine de 15 ani în urmă.

Toate speciile prezente în expoziție sunt spectaculoase şi atrag privirile prin colorit sau dimensiuni. Şerpii mari, cum ar fi boa constrictor, pitoni reticulaţi şi pitonii regali, sunt foarte atractivi, iar cameleonii, şopârlele şi celelalte specii de şerpi impresionează prin colorit, comportament şi modul în care sunt prezentate.

Reptilele sunt expuse în terarii speciale, care imită habitatele naturale unde acestea trăiesc, iar dieta lor este una personalizată. Astfel, pentru ca fiecare animal să beneficieze de cele mai bune condiții, echipa care se ocupă de îngrijirea lor a studiat în detaliu fiecare reptilă.

Expoziţia de reptile va fi localizată la parterul Iulius Mall, zona fântânii arteziene interioare.


Intră acum și în grupul de