Concert Compact, dar și spectacole susținute de Ansamblul „Ciprian Porumbescu” și mulți alți artiști, la Zilele Orașului Milișăuți


Intră acum și în grupul de

Primăria Milișăuți reia după 13 ani evenimentul Zilele orașului și va organiza mai multe concerte.

Primarul orașului Milișăuți, Vasile Cărare, a arătat că evenimentul „Zilele orașului Milișăuți, Hramul Sfântului Procopie” va fi organizat de Primăria Milișăuți și Consiliul Local în perioada 8-10 iulie 2022.

Potrivit acestuia,  Primăria Milișăuți va organiza un eveniment cultural sub egida “Zilele orașului Milișăuți”,  eveniment întrerupt timp de 13 ani.

El a explicat că hramul Sfântului Procopie a fost sărbătorit cu o strânsură, fără întrerupere la data de 8 iulie, vreme de 522 de ani. „Această tradiție a fost întreruptă acum 13 ani. În acest an reînnodăm tradiția, reînviem strânsura pe care o așteptam cu atâta ardoare când eram copii, cu trei zile de sărbătoare, respectiv 8, 9 și 10 iulie”, a declarat Vasile Cărare.

Primarul a precizat că vor fi concerte cât și alte manifestări culturale în cadrul evenimentului care se va desfășura în incinta Complexului Sportiv al orașului Milișăuți începând cu data de 8 iulie ora 16.00 și până duminică 10 iulie 2022 orele 23:00.

Vor fi invitați trupa COMPACT-PAUL CIUCI, Ansamblul Folcloric profesionist „Ciprian Porumbescu” Suceava, Oleg și Lucia Sacaliuc, Ansamblul „Florile Bucovinei” Rădăuți, Fetele de la Botoșani, Fanfara Stamate și Fanfara Cîndești, Ansamblul „Dobrogeanca” Sulina, formații și interpreți locali.


Intră acum și în grupul de