Spectacol acrobatic cu mega masini la Iulius Mall


Intră acum și în grupul de

Iulius Mall Suceava va găzdui în perioada 22-24 octombrie, show-ul live intitulat
„Stunt Cars & Monster Truck”, un spectacol incendiar cu maşini, care a uimit Germania şi Ungaria.

“Stunt Cars & Monster Truck” va face senzaţie în parcarea centrului comercial. Vineri, de la ora 17.30, sâmbătă şi duminică de la orele 16, la Iulius Mall se vor face salturi peste 5 maşini parcate, acrobaţii pe două roţi, treceri printr-un zid de foc, iar Monster Truck-urile vor strivi sub propriile greutăţi autovehicule. În plus, doamnele şi domnişoarele din public vor fi invitate de cascadori să urce în uriaşele maşini. Organizatorii promit şi alte surprize plăcute.

“Festivalul ofertelor spectaculoase” vine la Auchan

Hipermarketul Auchan din incinta Iulius Mall pregăteşte sucevenilor, în perioada 19 octombrie-2 noiembrie, super oferte la produse din toate gamele, în cadrul programului ”Festivalul ofertelor spectaculoase”.

Hipermarketul Auchan va pune la dispoziţie cumpărătorilor peste 500 de produse cu preţuri promoţionale. Timp de 15 zile, clienţii îşi vor umple cărucioarele cu preparate din carne, lactate, dulciuri, articole de îngrijire personală şi menaj, îmbrăcăminte, electronice, electrocasnice, cărţi şi jucării, toate la oferte greu de refuzat! Cumpărătorii vor avea parte de surprize şi vor beneficia de reduceri de până la 50%, dar şi de produse cadou la fiecare achiziţie.

Campania promoţională se va desfăşura pe aleea centrală din Auchan.

Pofteşti poveşti? Du-te la Cărtureşti!

În fiecare marţi, de la ora 17.30, orice copil care pofteşte poveşti este aşteptat în incinta ceainăriei din Iulius Mall, să servească celor mari un meniu complet de copilărie savuroasă.

Târgul de obiecte Handmade revine la Iulius Mall

Podoabe, haine, accesorii şi obiecte de decor deosebit de frumoase, toate meşterite în casă şi la mare modă, vor fi expuse spre vânzare în Iulius Mall, în perioada 22-24 octombrie, la parterul centrului comercial.

Holul complxului va fi împodobit cu standuri pline cu produsele şic, menite să ne facă unici, care aparţin nu doar artizanilor din Bucovina, dar şi celor din ţară.

Cupa Şcolilor Generale la Fotbal disputata la Iulius Mall

Prichindeii din clasele I-IV se vor întrece la fotbal sâmbătă, 23 octombrie, începân cu ora 10.00, pe terenul Quartz de la complexul comercial Iulius Mall.

Acţiunea este oganizată de Inspectoratul Şcolar Judeţean Suceava şi Direcţia Judeţeană pentru Tineret şi Sport.

“Night Music Strike” în Bowling Strikers Club

Distracţie nemăsurată, muzică electronic şi premii, toate în Bowling Strikers Club, sâmbătă, 23 octombrie, de la ora 22.00, cu intrare gratuită.

Primele 20 de domnişoare care ajung la petrecere până la ora 23.00, primesc gratuit un cocktail. Până la ora 02.00, organizatorii pun în joc numeroase premii. House and Trance Music: DJ Shadow şi Tesla System.

Bowling Strikers Club are petrecerea cu cea mai bună muzică!

Teatru de păpuşi “Puppet” coloreaza atmosfera la KidsLand

Prichindeii sunt aşteptaţi în Iulius Mall la KidsLand, duminică, 24 octombrie, de la ora 12, la întâlnirea săptămânală cu eroii din basme şi poveşti populare.

„China, impresii de călătorie” – expoziţia de fotografie iscălită de Liviana Pânzaru va sta pe simeze la etajul Iulius Mall până pe data de 24 octombrie.
Partenerii acestui eveniment sunt Uniunea Artiştilor Fotografi din Bucovina, filiala Suceava a Asociaţiei de Prietenie România – Republica Populară Chineză şi Asociaţia Culturală „Alianţa Pro Bucovina”.

Câştigă un look de milioane la Iulius Mall!

Până pe 24 octombrie 2010, la cumpărături de 70 lei poţi avea hainele la care visezi sau premii instant. Trei ţinute de damă sau bărbăteşti şi 100 de cosmetice Avon se câştigă zilnic pe taloane răzuibile. Doar la la Iulius Mall, poţi avea un look-ul de milioane cu câţiva lei!


Intră acum și în grupul de