Acasă Evenimente Dupa ce au dat gres cu Lionel Messi, autoritatile sucevene incearca la...

Dupa ce au dat gres cu Lionel Messi, autoritatile sucevene incearca la Nicolas Cage


Intră acum și în grupul de

Autorităţile sucevene intenţionează să adreseze o invitaţie renumitului actor american Nicolas Cage, să petreacă mai multe zile în Bucovina în perioada în care se va desfăşura programul „Crăciun în Bucovina”.

Preşedintele Consiliului Judeţean Suceava, Gheorghe Flutur, a declarat, luni, că va adresa o invitaţie in acest sens actorului american pentru ca acesta să vină în Bucovina şi să vadă cum se petrec sărbătorile de iarnă în această zonă.



Manifestările în cadrul proiectului “Crăciun în Bucovina” de promovare a tradiţiilor de iarnă din această zonă, vor începe în ajunul sărbătorii de Sf. Nicolae şi se vor încheia în prima zi a noului an.

Pe lângă colinde, urături, festivaluri de datini, turiştii vor putea vedea şi participa în gospodării ţărăneşti obiceiuri de Ignat, şezători şi clăci şi cum se pregătesc bucovinenii de sărbătorile de iarnă.

Nicolas Cage va începe filmările pentru pelicula 3D “Ghost Rider 2” pe 1 noiembrie, în judeţul Sibiu. Din primele date, se pare ca filmările vor avea loc, într-o primă fază, lângă oraşul Sibiu şi prin judeţul din Transilvania, dar şi la Hunedoara.

Cea mai mare parte a filmărilor, care durează până în februarie anul viitor – cu o pauză în perioada Crăciunului – va avea loc în Studiourile Castel Film din Bucureşti.


Intră acum și în grupul de



Exit mobile version