Se anunta „Halloween Weekend” in Club Babylon


Intră acum și în grupul de

Club Babylon din Suceava provoacă tinerii dornici de distracţie, în zilele de sâmbătă, respectiv duminică, 30-31 octombrie, la o petrecere incendiară dedicată sărbătorii de Halloween.

Sâmbătă în timpul zilei, începând cu ora 14.00, The English Teachers şi Colegiul Tehnic de Industrie Alimentară invită toţii elevii în Club Babylon Suceava la Halloween Ball! În cadrul acestui eveniment, toţii elevii vor participa la o serie de concursuri specifice printre care: Parada Costumelor, Miss Wiched, Jack-O-Lantern, Concurs de decoraţiuni, Creepy Food şi o serie de concursuri de echipă.

Costumele şi măştile sunt obligatorii, iar înscrierile se fac la prof. Monica Lepcaliuc sau la orice alt profesor de limbă străină.

În serile de sâmbătă şi duminică, petrecerile continuă în adevăratul stil babilonian cu un mix de lumini şi muzică înfiorător de plăcută, precum şi cocktail-uri speciale, alături de animatoarele deghizate în vrăjitoare generatoare de senzaţii tari.

În serile de joi, vineri și luni Club Babylon va avea program normal de club, program generat de petrecerile de după balurile bobocilor din această săptămână.

Rezervări şi informaţii se pot obţine la numărul de telefon: 0758/536.725


Intră acum și în grupul de