Alex Velea a incins spiritele la Balul Bobocilor de la Colegiul de Informatica


Intră acum și în grupul de

Casa de Cultură a Sindicatelor Suceava a găzduit în seara zile de 29 octombrie, Balul Bobocilor de la Colegiul Naţional de Informatică „Spiru Haret”, într-o interpretare de excepţie a elevilor care au fost pe rând reporteri, moderatori sau ştirişti, în cadrul propriei lor televiziuni, “Info TV”. Invitatul special al evenimentului a fost Alex Velea, care a reuşit să aprindă călcâiele liceencelor aflate în sală.

Datorită specificului serii, din juriu au făcut parte jurnaliştii Oana Şlemco (Crai nou) şi Nicolae Roşca (Obiectiv), alături de Virginel Iordache (Directorul colegiului), Corina Mocanu (profesoară în cadrul Colegiului Naţional de Informatică), Ionuţ Avramia (elev al aceluiaşi liceu) şi o reprezentantă a agenţiei de fotomodele “The One”.

Atmosfera prietenoasă şi jovială a serii a fost garantată de prezentatorii Abutnărţiei Miruna, Reziuc Bogdan, Roman Alexandra şi Ursaciuc Daniel, care au acordat o atenţie deosebită celor 20 de boboci (10 fete şi 10 băieţi).

Seara a continuat cu numeroase momente umoristice, dar şi artistice, date de numerele: „12 soldaţi trăsniţi din Spiru”, „Premiera serialului Tocilarul Sălbatic la InfoTV”, trupa de dans „Black&White”, „Dansul fetelor de la Căpâlna” (în interpretarea haioasă a unor băieţi), trupa formată din sucevenii „Dima şi Impuls”, „Dansez pentru tine” în varianta InfoTV, „Gigi Becali la InfoTV, Diana Zbârcea, interpretă de muzică populară, „Divorţ din dragoste”, „Capatos Show”, film de scurt metraj despre „Supravieţuire”, prestaţie orchestră plus horă, „Romance”, Andreea din X b împreună cu colegii de la Fly Dance, prezentare de modă oferită de agenţia de fotomodele The One, emisiunea „Atenţie se cântă”, trupa de rock „Shadow Moon Lights”, parodie după „Viaţa bună” de La Familia.

Cu toate că programul a fost unul încărcat, organizatorii i-au adus mereu în centrul atenţiei pe cei mai importanţi participanţi ai serii la eveniment, pe bobocii care şi-au demonstrat talentul la dans într-o manieră ingenioasă, în cadrul emisiunii „Dansez pentru tine”. Iniţial, la prima interpretare artistică, bobocii au expus viaţa din şatră a ţiganilor, pe ritmuri alerte, iar în a doua parte a emisiunii au interpretat stiluri de dans mai sobre, printre care şi vals, într-o ţinută elegantă. Băieţii boboci au purtat costume şi cămăşi de culoare neagră, iar fetele au impresonat prin cele mai senzuale rochii.

Revelaţia serii a fost solistul Alex Velea, alături de cei trei dansatori ai săi, care au provocat adevărate isterii în rândul fetelor, mai ales în momentul în care fiecare membru al echipei a renunţat treptat la maiou. Artistul a făcut o atmosferă pe cinste, vorbind apreciativ despre oraşul Suceava şi despre felul primitor în care este mereu aşteptat aici.

Cântăreţul nu a ezitat să fie ironic la un moment dat, precizând că el nu este ca şi Connect-R, făcând aluzie la incidentul care s-a petrecut la un alt bal sucevean, între artist şi o fată din public.

Seara s-a încheiat cu mai multe premieri. Astfel, Miss şi Mister TuşiRomânia.ro au fost Anamaria Motrescu, respectiv Alexandru Ioan Burcea. Miss şi Mister desemnaţi de site-ul de socializare îngerşidemon.ro au fost Tatiana Cirimpei şi Andrei Traciu.

Agenţia “The One” i-a clasat pe Cosmin Croitoru, împreună cu Denisa Dascălescu pe locul I, pe Andreea Strugariu pe locul II, iar pe Gabriela Ghidersa pe locul III, oferindu-le tuturor abonamente la sală şi cosmetice. Totodată agenţia a oferit premii de consolare pentru următorii participanţi: Carmen Masichevici, Raluca Moscaliuc, Gabriela Ghidersa, Botnariu Andreea Ştefana, Ana Maria Motrescu, Cătălina Iuliana Sacu, Sebastian Vartolomei, Narcis Iulian Spoială, Andrei Traciu, Marcian Gorea, Robert Mocanu, Alexandru Burcea şi Şerban Valentin Rusu.
Locul III la Mister Boboc al Colegiului Naţonal de Informatică „Spiru Haret” a fost desemnat Raul Rădulescu Costin, urmat de locul II ocupat de Adrian Bândiu, iar pentru Miss Boboc au fost alese Ioana Larisa Cosovanu (Miss Popularitate)-locul III, şi Tatiana Cirimpei (Miss Dans)-locul II.

Pentru desemnarea locurilor I şi a titlurilor de Miss şi Mister Boboc 2010, a luat cuvântul chiar directorul colegiului, Virginel Iordache, care le-a transmis informaticienilor că “în această seară a balului au reuşit să îl facă fericit” şi le-a mulţumit pentru asta, spunând publicului că a reacţionat aşa cum s-a aşteptat el.

Cu cât momentul anuţării marilor câştigători s-a prelungit, cu atât emoţiile celor rămaşi au crescut, astfel Miss Boboc 2010 al Colegiului Naţional de Informatică „Spiru Haret” a fost desemnată Denisa Dăscălescu, iar Mister Boboc 2010 a fost numit Cosmin Croitoriu.

Se pare că alegerea făcută în acest an a mulţumit în sfârşit publicul care s-a arătat extrem de entuziast la auzul câştigătorilor, scandându-le repetat numele.


Intră acum și în grupul de