Experiență virtuală în adâncurile oceanului, la Shopping City Suceava


Intră acum și în grupul de

În perioada 12 – 21 august 2022, Shopping City Suceava te invită să explorezi lumea subacvatică, în cadrul unui eveniment unic, VR Shark adventure. Cu ajutorul realității virtuale, toți cei dornici de aventură vor avea parte de o minunată călătorie în adâncurile oceanului, experiența fiind una cât se poate de reală.

Timp de 10 zile, vizitatorii centrului comercial pasionați de explorare au oportunitatea de a se aventura într-o experiență de neuitat. Simulatorul virtual îi va purta în zone uimitoare din adâncurile oceanului, unde vor descoperi atât frumusețea, cât și pericolele necunoscute ale vieții subacvatice. Pe măsură ce cușca de scufundări coboară, virtual, în adânc, se vor bucura de o priveliște rară și vor descoperi uimitoarea viață marină, precum și rechinii răspândiți în ocean.

Călătoria virtuală durează aproximativ 5 minute și presupune trei tipuri diferite de scufundări, oferind o experiență mai blândă începătorilor și una înspăimântătoare celor care se aventurează în adâncuri, cât mai aproape de rechini.

Participarea este gratuită! Se pot bucura de această experiență unică și captivantă atât adulții, cât și copiii cu varsta de peste 8 ani. Evenimentul va avea loc în zona magazinului Pepco din Shopping City Suceava, iar programul evenimentului este următorul:

Perioada: 12 – 21 august 2022

Zilnic, între 11:00 – 20:00


Intră acum și în grupul de