Magazinul Sinsay s-a deschis în Shopping City Suceava


Intră acum și în grupul de

O nouă destinație de cumpărături a fost inaugură, pe 15 august, în incinta Shopping City Suceava.

Noul magazin Sinsay, cu o suprafață de aproximativ 1350 de mp,  este destinația perfectă de cumpărături pentru întreaga familie, întrucât gama de produse variată răspunde nevoilor întregii familii. Sinsay, brandul polonez de fashion & home, parte a grupului LPP, vine în întâmpinarea clienților cu o gamă variată de produse, ce include articole și accesorii pentru femei, bărbați și copii, precum și articole pentru casă și produse de înfrumusețare, la prețuri foarte accesibile.

Bine-cunoscut și mult apreciat, magazinul permite clienților să se bucure, sezon după sezon, de articole în trend, la prețuri foarte avantajoase. În plus, numeroase articole din colecțiile Sinsay au etichetă Eco Aware, ca urmare a alternativei sustenabile adoptată pentru a contribui la reducerea consumului de apă, energie și resurse utilizate în timpul realizării produselor. Pe lângă piesele vestimentare, noul magazin dispune și de o gamă largă de produse practice pentru casă și decorațiuni interioare perfecte pentru diverse tipuri de amenajări.

Până pe 21 august, magazinul Sinsay din Shopping City Suceava a pregătit nenumărate surprize de deschidere, printre care și reduceri de -50% la al doilea produs achiziționat, cel mai ieftin.


Intră acum și în grupul de