Caravana minunilor si distractiei vine la Galleria Suceava


Intră acum și în grupul de

În perioada 26-27 noiembrie, Galleria Suceava îi invită pe cei mai mici dintre suceveni la Caravana minunilor şi distracţiei, program în cadrul căruia aceştia se vor putea bucura gratuit de spectacole de iluzionism, fachirism şi jonglerii. De asemeni, toţi copiii vor fi întâmpinaţi de “Clovnul prietenul copiilor” care-i va răsplăti pe cei cuminţi cu zeci de cadouri.

Accesul la evenimente este gratuit pentru cei ce-şi ridică biletele se face pe baza Paşaportului Galleria (Shopping Passport) de la centru info după următorul program: vineri de la ora 14.00 la ora 18.45, sâmbătă de la ora 10.00 la ora 18.45, iar duminică de la ora 10.30 la ora 12.00. Cei ce nu au Shopping Passport Galleria îşi pot face unul pe loc la respectivele centre de informaţii.

Spectacolele vor avea loc astfel: vineri de la ora 19.00, sâmbătă de la ora 13.00 şi 19.00, iar duminică de la ora 13.00.

“Paleta de culoare”, expoziție de pictură la Galleria Suceava

Până pe data de 29 noiembrie, la Galleria Mall Suceava încă se mai poate vizita expoziția de pictură “Paleta de culoare” a cunoscutului pictor sucevean Siminiuc Anghel – Vasile. Expoziția de pictură cuprinde un număr de 22 de opere şi poate fi vizitată gratuit, zilnic de la orele 10.00 până la ora 22.00, în cadrul spațiului special amenajat de la parterul complexului Galleria Suceava.

Învață să dansezi la Galleria Suceava!

Galleria Mall Suceava, vă invită în fiecare zi de noiembrie, de luni până vineri, începând cu ora 18.30 la “Lecții de dans gratuite” (Quick Step, Rumba, Latino, Slow Fox, Samba, Tango, Vals sau Cha Cha ).

Da! Oricare dintre noi poate fi dansator, important e să vrem să facem asta. Oricine poate dansa, fie că bate ritmul cu piciorul fie că face tumbe sau dă din mâini și din picioare ca și cum pielea i-ar fi devorată de cele mai strașnice furnici. Da, poți dansa!

Lecțiile de dans sunt oferite de școala de dans Fly Dance Club (Suceava).

“Trăistuţa cu poveşti” la Galleria Suceava

Compania de Teatru pentru Copii și Tineret “Vasilache” va prezenta sâmbătă, 27 noiembrie, de la ora 11.30, în zona dedicată copiilor din Galleria Mall, piesa ‘Trăistuţa cu poveşti’. Accesul este gratuit!

După program, alături de Lucian Dragotă, copii se vor distra pe cinste în spațiul de joacă special amenajat, vor putea participa la un program interactiv doar pentru ei și, bineînțeles, vor fi premiați cu cele mai simpatice jucării.

Așadar, în fiecare sâmbătă la Galleria Mall Suceava copii au liber la joacă, iar părinții au liber la shopping!

Ora de poveste, program zilnic dedicat copiilor la Galleria Mall

Până la sfârșitul acestui an, în fiecare zi de luni până vineri, începând cu ora 18.30, Galleria Mall invită copii, bonele, părinții și bunicii la “Ora de poveste”. O oră specială, în care un cititor aparte va conduce auditoriul în lumea imaginară a poveștilor nemuritoare.

Personaje din lumea de poveste, te așteaptă seară de seară la Galleria Suceava!


Intră acum și în grupul de